N3-BUL написа:ЕМИЛ написа:С кого игра ЦСКА на своята 50 годишнина и с кого на своята 60 годишнина ?
С к..ра ми Янко
За 50-та игра направо върху него!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
N3-BUL написа:ЕМИЛ написа:С кого игра ЦСКА на своята 50 годишнина и с кого на своята 60 годишнина ?
С к..ра ми Янко
tomba написа:ЕМИЛ написа:tomba написа:ЕМИЛ написа:tomba написа:Ако Левски издигне транспаранти с ЦСКА за 100 годишнина значи яко комплекс ги тресе.
Кой транспарант ?
Ако има такива който включват ЦСКА или вашите лепилари от сектор Б започнат да пеят за ЦСКА(все едно какво) това е мега комплекс точно за 100 годишнина.
Съвсем в реда на нещата е да ви теглим една сочна псувня . Не виждам какво толкова имада се оплаквате !!
Казва ти го неутрален фен.
ЕМИЛ написа:tomba написа:ЕМИЛ написа:tomba написа:ЕМИЛ написа:tomba написа:Ако Левски издигне транспаранти с ЦСКА за 100 годишнина значи яко комплекс ги тресе.
Кой транспарант ?
Ако има такива който включват ЦСКА или вашите лепилари от сектор Б започнат да пеят за ЦСКА(все едно какво) това е мега комплекс точно за 100 годишнина.
Съвсем в реда на нещата е да ви теглим една сочна псувня . Не виждам какво толкова имада се оплаквате !!
Казва ти го неутрален фен.
Хич не ми изглеждаш на неутрален . Клониш към войската ама само когато бият , иначе си неутрален .
Син до гроб_ написа:N3-BUL написа:ЕМИЛ написа:С кого игра ЦСКА на своята 50 годишнина и с кого на своята 60 годишнина ?
С к..ра ми Янко
За 50-та игра направо върху него!![]()
Син до гроб_ написа:N3-BUL написа:ЕМИЛ написа:С кого игра ЦСКА на своята 50 годишнина и с кого на своята 60 годишнина ?
С к..ра ми Янко
За 50-та игра направо върху него!![]()
batmanlevski написа:Кировец написа:batmanlevski написа:ей,от сцка още не могат да преглътнат последната загуба от декември със 7 гола ,как не свикнаха за трети път им е и от мъка горките се чудят какви ли не щуротий да измислят ,ами тогава нека другия път ги бием със 8 гола ,та дано им е по-леко
Като прочета няколко такива мнения и разбирам към кого е насочен всеки вопъл на Папазов и Батков - комплексарите, дето спомена за "великите резултати" срещу ЦСКА ги прави горди 100 годишни юбиляри.
а ти какво искаш да спомене за отборите на Мура и Кнатспернуфелаг Акурейре ли
Лимонадения Джо написа:Доста глупава тема, напълно нормално е противоборството между Левски и ЦСКА също да присъства в честванията на юбилея. Авторът на темата явно е забравил, че ЦСКА(заедно с Левски)е един от двата най-големите(във всичко)родни отбори и съперничеството между тях е в основата на футбола ни. Всеки знае за 7:2, 7:1, седемте поредни победи, сега и тези четри(произволно съм ги изброил). Никой не помни победите ни над Ботев с по шест гола или загубата на ЦСКА от Чирпан или Симитли напр.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта