Тити подчини синия юбилей на ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Тити подчини синия юбилей на ЦСКА

Мнениеот Син до гроб_ » 23 апр 2014 17:41

N3-BUL написа:
ЕМИЛ написа:С кого игра ЦСКА на своята 50 годишнина и с кого на своята 60 годишнина ?

С к..ра ми Янко :mrgreen:

За 50-та игра направо върху него! :lol: :mrgreen:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 апр 2014 17:42

tomba написа:
ЕМИЛ написа:
tomba написа:
ЕМИЛ написа:
tomba написа:Ако Левски издигне транспаранти с ЦСКА за 100 годишнина значи яко комплекс ги тресе.

Кой транспарант ? :?

Ако има такива който включват ЦСКА или вашите лепилари от сектор Б започнат да пеят за ЦСКА(все едно какво) това е мега комплекс точно за 100 годишнина.

Съвсем в реда на нещата е да ви теглим една сочна псувня . Не виждам какво толкова имада се оплаквате !!

Казва ти го неутрален фен.

Хич не ми изглеждаш на неутрален . Клониш към войската ама само когато бият , иначе си неутрален .

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 23 апр 2014 17:44

ЕМИЛ написа:
tomba написа:
ЕМИЛ написа:
tomba написа:
ЕМИЛ написа:
tomba написа:Ако Левски издигне транспаранти с ЦСКА за 100 годишнина значи яко комплекс ги тресе.

Кой транспарант ? :?

Ако има такива който включват ЦСКА или вашите лепилари от сектор Б започнат да пеят за ЦСКА(все едно какво) това е мега комплекс точно за 100 годишнина.

Съвсем в реда на нещата е да ви теглим една сочна псувня . Не виждам какво толкова имада се оплаквате !!

Казва ти го неутрален фен.

Хич не ми изглеждаш на неутрален . Клониш към войската ама само когато бият , иначе си неутрален .

Странна логика изкарваш,означава ли че си явен милиционер?
Последна промяна от tomba на 23 апр 2014 17:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 апр 2014 17:47

Син до гроб_ написа:
N3-BUL написа:
ЕМИЛ написа:С кого игра ЦСКА на своята 50 годишнина и с кого на своята 60 годишнина ?

И това го казваш въпреки,че преди два дни100-йчо ви сложи там където винаги ви слага?Ми честит юбилей по 100-йчовски! :lol: :lol: :lol:
Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 23 апр 2014 17:51

Син до гроб_ написа:
N3-BUL написа:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fqmg0wePA28[/youtube]
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 23 апр 2014 18:01

Честит ЮБИЛЕЙ каза 100йчо!!!

Толкова бой,а такова мууучане.КЗЛ!!!

Потребителски аватар
баничката
Контакти:

Мнениеот баничката » 23 апр 2014 18:06

На кой стадион ще се играе мача,
защото Националния на 23.05 ще е вече от 10 дена в ремонт за смяна на тревата?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 апр 2014 18:06

batmanlevski написа:
Кировец написа:
batmanlevski написа:ей,от сцка още не могат да преглътнат последната загуба от декември със 7 гола ,как не свикнаха за трети път им е и от мъка горките се чудят какви ли не щуротий да измислят ,ами тогава нека другия път ги бием със 8 гола ,та дано им е по-леко :lol:

Като прочета няколко такива мнения и разбирам към кого е насочен всеки вопъл на Папазов и Батков - комплексарите, дето спомена за "великите резултати" срещу ЦСКА ги прави горди 100 годишни юбиляри. :lol:

а ти какво искаш да спомене за отборите на Мура и Кнатспернуфелаг Акурейре ли :lol:

Хаха, ватмане, да не залитаме към географията, че не ми се ходи до книжарницата за два тона мастило. :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 23 апр 2014 18:09

Лимонадения Джо написа:Доста глупава тема, напълно нормално е противоборството между Левски и ЦСКА също да присъства в честванията на юбилея. Авторът на темата явно е забравил, че ЦСКА(заедно с Левски)е един от двата най-големите(във всичко)родни отбори и съперничеството между тях е в основата на футбола ни. Всеки знае за 7:2, 7:1, седемте поредни победи, сега и тези четри(произволно съм ги изброил). Никой не помни победите ни над Ботев с по шест гола или загубата на ЦСКА от Чирпан или Симитли напр.

Лимонаден Джо, точно в понеделник след поредната ви загуба същия Тити каза - "Е, голяма работа, кой ще помни тия загуби?".

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 23 апр 2014 18:21

Нормално! Тити е гей, беше ЦСКА-р, когато беше хетеросексуален, после стана хому и нормално стана Левскар. Отделен е въпросът, че си е мастия по природа....не ми дреме, Левски е обречено на страдание клубче, останалото са мечти и желания.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Върни се в “Футбол - България”