Владо_ЦСКА написа:CTAHKO написа:Владо_ЦСКА написа:CTAHKO написа:Браво, така се прави! С бухалки пребихте един автобус с деца от Разград! Червена гордост. Да не забравите да си сложите трофеите в музея
Една лъжа, повторена няколко пъти, става истина. По тая логика ли вървиш, "приятелю"?
Не! Не си ме разбралДали е лъжа или не, дали е преувеличено или не е без значение
Вижте си реакциите върху случката. Вместо да се разграничите от тези фенове (има ги във всяка една българска агитка и никой няма предвид, че само тези на ЦСКА са такива, а другите са чисти и кротки като сълзичка), единият вика "те са от провинцията, еби ги в гъза, нека ги трепят" , другият вика "селският манталитет е виновен"
И никой от вас не отчита, че става въпрос за деца. А ще ми обясниш ли каква е разликата в манталитета на едно дете от София и едно дете от провинцията примерно
Ами ако твоето дете беше сред тези в автобуса, какво правим тогава
Пак ли селския манталитет щеше да е виновен
Иначе браво, гледал си "Тумбстоун"
Заглавието ми е познато, но не съм го гледал. Не знам за какво се разправя.
Аз се разграничавам, от всяка простотия. Не само от конкретната случка. Дали е станало заради футболни страсти, или защото някой от автобуса е задявал гаджето на някой от пичовете, случката пак си остава тъпа.
Това че отговорих на един екземпляр, по-горе, не ти дава право да ми слагаш думи в устата.
Аз също съм против подобни простотии, но си има органи които да доказват виновност. Ако доказателствата са такива, които прочетох и чух - айде нема нужда.