Цесекари нападнали автобус с деца от Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Цесекари нападнали автобус с деца от Разград .

Мнениеот Red Warrior » 23 апр 2014 02:07

Владо_ЦСКА написа:
CTAHKO написа:
Владо_ЦСКА написа:
CTAHKO написа:Браво, така се прави! С бухалки пребихте един автобус с деца от Разград! Червена гордост. Да не забравите да си сложите трофеите в музея :lol:

Една лъжа, повторена няколко пъти, става истина. По тая логика ли вървиш, "приятелю"?

Не! Не си ме разбрал 8-) Дали е лъжа или не, дали е преувеличено или не е без значение ;) Вижте си реакциите върху случката. Вместо да се разграничите от тези фенове (има ги във всяка една българска агитка и никой няма предвид, че само тези на ЦСКА са такива, а другите са чисти и кротки като сълзичка), единият вика "те са от провинцията, еби ги в гъза, нека ги трепят" , другият вика "селският манталитет е виновен" ;) И никой от вас не отчита, че става въпрос за деца. А ще ми обясниш ли каква е разликата в манталитета на едно дете от София и едно дете от провинцията примерно ;) Ами ако твоето дете беше сред тези в автобуса, какво правим тогава :roll: Пак ли селския манталитет щеше да е виновен ;) Иначе браво, гледал си "Тумбстоун" 8-)

Заглавието ми е познато, но не съм го гледал. Не знам за какво се разправя.
Аз се разграничавам, от всяка простотия. Не само от конкретната случка. Дали е станало заради футболни страсти, или защото някой от автобуса е задявал гаджето на някой от пичовете, случката пак си остава тъпа.
Това че отговорих на един екземпляр, по-горе, не ти дава право да ми слагаш думи в устата.

Аз също съм против подобни простотии, но си има органи които да доказват виновност. Ако доказателствата са такива, които прочетох и чух - айде нема нужда.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

AnalBreaker
Контакти:

Re: Цесекари нападнали автобус с деца от Разград

Мнениеот AnalBreaker » 23 апр 2014 07:34

Затвор за извършителите !

Колко е сигурно, че това са истински фенове на ЦСКА ?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 23 апр 2014 07:38

anihilator написа:Докато са необходими подобни малоумници / има ги и в други отбори / на Делян Пеевски на Ахмед Доган на Сергей и на Волен Сидеров то наказание за тях няма да има :!: Те имат нужда едни от други :!:

Важното е, че когато варненци хвърляха камъни по деца, им се размина всичко !
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

мили

Мнениеот мили » 23 апр 2014 08:00

Не смеят да се опълчат на големи, ще бият деца.
Само затвор на такива, за да няма други. Иначе така ще продължи в България. С банани и павета по стадионите, с палки по децата.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 23 апр 2014 09:11

IvailoRz написа:Бях постнал темата преди няколко дни , но я изтриха защото информацията беше моя( аверка на сестра ми е била в тоя автобус ) , а не на някой сайт . Ето и потвърждение от сайт .
dariknews.bg/view_article.php?article_id=1252578

Само бой за такива . Ще има напрежение на следващия мач в Разград . Дано стюардите си свършат работата . :evil:

Лумпени има навсякъде, но не слагай всички под един знаменател! Ако утре някой от наще извърши простотия значи ли, че и ти си такъв! И стига с тия закани и тия стюарди! Ако някой си го търси ще си го получи.......без значение дали е червен, син, зелен фен....... ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 апр 2014 09:26

Бааа, това е много долно бе... Главата не ми го побира, долна сган!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 23 апр 2014 09:34

Браво! Истински мъже! Това през призмата на ултрас-културата 10 на 10 ли трябва да се води? Подробностите от "двубоя" са без значение.
За съжаление упадъка в нашата родина е видимо безвръзватен. Като набиращ скорост влак без спирачки сме.

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 апр 2014 10:07

Хора на вас за какво са главите на раменете а ?!
Не бях чел отдавна толкова поръчкова статия !!!
Няма начин някой от този автобус да не се е правил на отворен по заведенията в града и си е получил заслуженото.
Никой няма ей така да скочи да бие някакви деца в някакъв автобус.Нека мислим реално.Вие бихте ли скочили да бие някой в автобус без да го познавате или преди това да сте имали контакт щото разбираш този автобус е от Горно Нанагорнище а ?!
Ей така 2 коли ще спрат до някакъв си автобус и ще бият наред щото си нямат работа.
Аман от поръчките на Кирето !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 23 апр 2014 10:12

Много куца тази история, дано го осъзнавате.
Престъпленията не трябва да се подкрепят, но темата и повечето коментари са анти ЦСКА, а не против случката.

Как са разбрали че са фенове на ЦСКА???????
Защо си мислите че малките не са се заяждали с по-големите от тях, днешната младеш няма респект пред нищо.
Задържали са ги веднага и 4те нападателя, но не са разбрали причината?
Ако 4мата са влезли в саморазправа с гостуваща група ученици, значи или са били под въздействието на опиати или са тежки рецидивисти,
няма никаква причина да оприличавате цялата "армейска" общност към тях.

Крайно пресилена случка, използвана за извинение и нападение върху ЦСКА и феновете на отбора.

Потребителски аватар
Green_Eagles
Контакти:

Мнениеот Green_Eagles » 23 апр 2014 10:26

Жалка, толкова жалка картинка.... израз на безсилие, съжаление и безгранична плиткоумност и простащина!!!

Върни се в “Лудогорец”