Моуриньо се умори от собственото си лицемерие

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Re: Моуриньо се умори от собственото си лицемерие

Мнениеот terry_lampard » 22 апр 2014 16:12

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ПП Пичага аз не говоря за индивидуалностите, там няма какво да се коментира Бейл и Роналдо са класи над тоя.

Говоря за гмурканията и симулациите ;) ако ние имахе точно такъв като него, много ама много гадно щеше да ми бъде и никога нямаше да си отварям устата за него, докато вие феновете на Барса все сте ощетени и никога не сте подпирани :mrgreen: Нито симуланти имате, нито ругачи :lol:

Въобще най-добрите сте, само дето може да опитате пак след 20 години :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/875/5805875X.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/879/5805879E.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2011/1/21/1295626128777/Frank-Lampard-and-John-Te-007.jpg[/wrapimg][/center]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 22 апр 2014 17:27

terry_lampard написа:
kingofpop написа:Грозния никога няма да излезе и да каже паднахме заслужено, винаги се оправдава

изключително противен тип, дано останат валат тоя сезон, дано :!:

Точно фен на най-противния отбор да го каже? Ти Моу го остави, цял свят го уважава - все хора, които са големи в професията, ама вашият циганин дето и на това не прилича гледаш ли го? Тоя мизерник го разкри цял свят и всички ви се смеят. Ама толкова си заслепен от злоба към най-добрите, че сам не виждаш в каква кочина тънете ;) Мишки :oops:

3 Май 2011
Националният селекционер на Швейцария Отмар Хицфелд направи на пух и прах Жозе Моуриньо. Иначе възпитаният германец, който като Специалния е печелил Шампионската лига с два различни отбора, нарече колегата си "позор" за "Реал" М.

"Дефанзивната тактика на Жозе срещу "Барселона" в първия мач бе позор за "Реал". Не това е стилът на кралския клуб. Срещал съм се с него на семинари на треньорите на УЕФА. Винаги е бил арогантен, недосегаем, свадлив и постоянно дъвчеше дъвка. "Барселона" трябва да го накаже с играта си на терена", изригна Хифцелд.
Служител на УЕФА ще конфискува телефона на Жозе Муориньо в сблъсъка на "Камп Ноу" довечера. Така от футболната централа ще прекъснат връзката между наказания треньор и щаба му. Нищо чудно обаче хитрият португалец да измисли начин да преметне УЕФА. Очаква се Моу да изгледа мача в специална кабинка в ложите, която да го отдели от феновете на "Барселона". Жозе остана верен на себе си и отново отсвири журналистите на вчерашната пресконференция в каталунската столица. Пред камерите застана помощникът му Айтор Каранка.
В същото време дисциплинарната комисия на УЕФА не наказа триото на каталунците Даниел Алвеш, Педро Родригес и Серхио Бускетс за симулативна игра в първия 1/2 финал. Последният бе обвинен и в расизъм. От "Реал" М се заканиха да обжалват решението.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 22 апр 2014 17:37

terry_lampard написа::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ПП Пичага аз не говоря за индивидуалностите, там няма какво да се коментира Бейл и Роналдо са класи над тоя.

Говоря за гмурканията и симулациите ;) ако ние имахе точно такъв като него, много ама много гадно щеше да ми бъде и никога нямаше да си отварям устата за него, докато вие феновете на Барса все сте ощетени и никога не сте подпирани :mrgreen: Нито симуланти имате, нито ругачи :lol:

Въобще най-добрите сте, само дето може да опитате пак след 20 години :mrgreen:

айде айде, вие се едно нямате симуланти...Дрогба е най-големият в тая категория, Робен при вас се научи да симулира, Малуда, има и още ама не се сещам сега ;) :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Мнениеот terry_lampard » 22 апр 2014 17:57

Че то в момента единствено Рамирес се води "симулант" (айде нали поне по един има в отбор :mrgreen: )

Та последната му проява беше преди месеци, така че сам си прави сметката кой какъв е ;) Цигането ако ще и 10 златни топки да спечели аз до края на живота си ще го запомня само с изпълненията от махлата.

Винаги ще има недоволни! И се съмнявам Хицфелд да не уважава Моу! Май бъркаш понятията, приятелю ? (за СЕСЕкарчето)

ПП ако трябва да сме честни всеки носи част от симулациите в себе си! Но кои от тях са с реномето на силуманти? Кога Малуда е бил така хулен заради гмурканията си? Робен е ясно, ама в Челси такива неща не е правил. Дрогба признавам че правеше грозни неща 2012 но много добре го разбирам! Остави си душата и сърцето на терена! Направи го с мисълта за победа, просто защото толкова много жадуваше за ШЛ. Ситуациите са коренно различни. ;)

А и не се сещам някой наш играч умишлено да симулира само и само да изкара червен картон на друг футболист! Примери от вашият отбор бол. Няма да ми стигне времето да пиша, ти си знаеш.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/875/5805875X.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/879/5805879E.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2011/1/21/1295626128777/Frank-Lampard-and-John-Te-007.jpg[/wrapimg][/center]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 23 апр 2014 00:53

Mourinho: It's difficult to play a match when only one team wants to play. Because West Ham need points they came here the way they did.
:) :) :) :) :) :) :) :)

GEGATA
Контакти:

Мнениеот GEGATA » 23 апр 2014 04:34

terry_lampard написа:

А и не се сещам някой наш играч умишлено да симулира само и само да изкара червен картон на друг футболист! Примери от вашият отбор бол. Няма да ми стигне времето да пиша, ти си знаеш.

https://www.youtube.com/watch?v=oBj7znOFNu8 Всеки симулира някои повече друго по малко . Аз лично мисля че Неймар го прави защото още е пубертетче на 21 години е още а-у с времето ще ги намали гмурканията силно се надявам . За симулациите садията е виновен не играчите той е човека дето решава !

Ама да ми кажеш че не е футболист и че само симулира и нищо друго , хаха тва е несериозно заслепени фенове сте за мене и доста неща не си признавате .. Предполагам че гледаш футбол доста и че си гледал товя лято купата на конфедерациите .... Неймар според мен беше един от лидерите на Бразилия ... то в Бразилия слаб футболист няма ама все пак той бая се отличава !
Иначе по темата Челси имат доста добри футболисти и са симпатичен отбор , ама с тоя мистър бийн е несериозно.. дано се махне скоро че да печелите с тези футболисти го заслужавате :!:
Последна промяна от GEGATA на 23 апр 2014 13:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 23 апр 2014 09:12

Факт е, че Моуриньо е много арогантен и за това уважение за него НЯМА в световния футбол. Той е едно от най-мразените животинчета в него и не заради няколкото успеха, които са постигнали неговите отбори, а заради голямата му португалска /циганска/ уста. Уважават го само феновете на отборите, за които е спечелил трофеи, но дори и там се намират хора, които сериозно да го плюят. Защото има и хора, на които не им харесва отбора да е спечелил някаква купа, но на тях да не им носи радост да го гледат. Прякори като Единствения, Специалния съвсем не са за Моуриньо. Идеално му отиват "Щастливеца" и "Автобуса". Видяхте ли го снощи? Той е едно от най-мразените животинчета във футбола и с държането си абсолютно си го заслужава. Отначало му минаваха номерцата, но откакто спря да му връзва на терена, все по-малко му се връзват и на акъла. Ако не спечели нищо тази и следващата година сериозно ще тръгне да се превръща в един обикновен мрънкач :D
Виждам, че някои от вас бъркат в себе си определенията "добър треньор" и "уважаван треньор". Колко си добър се определя от резултатите ти, а уважаван е съвсем друго.. и Моуриньо както я кара никога няма да бъде такъв, колкото и купи да спечели.

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 27 апр 2014 18:31

slash1912 написа:На Моуриньо само устата му е голяма.И тя ще бъде затворена съвсем скоро на "Анфийлд"

0-2 Така ли става!!! ;)

Потребителски аватар
Sorcerer
Контакти:

Мнениеот Sorcerer » 27 апр 2014 20:36

Unforgiven_M написа:Факт е, че Моуриньо е много арогантен и за това уважение за него НЯМА в световния футбол. Той е едно от най-мразените животинчета в него и не заради няколкото успеха, които са постигнали неговите отбори, а заради голямата му португалска /циганска/ уста. Уважават го само феновете на отборите, за които е спечелил трофеи, но дори и там се намират хора, които сериозно да го плюят. Защото има и хора, на които не им харесва отбора да е спечелил някаква купа, но на тях да не им носи радост да го гледат. Прякори като Единствения, Специалния съвсем не са за Моуриньо. Идеално му отиват "Щастливеца" и "Автобуса". Видяхте ли го снощи? Той е едно от най-мразените животинчета във футбола и с държането си абсолютно си го заслужава. Отначало му минаваха номерцата, но откакто спря да му връзва на терена, все по-малко му се връзват и на акъла. Ако не спечели нищо тази и следващата година сериозно ще тръгне да се превръща в един обикновен мрънкач :D
Виждам, че някои от вас бъркат в себе си определенията "добър треньор" и "уважаван треньор". Колко си добър се определя от резултатите ти, а уважаван е съвсем друго.. и Моуриньо както я кара никога няма да бъде такъв, колкото и купи да спечели.

Само това , че си от Левски ме спира да ти тегля една, но все пак - Ти малоумен ли си или просто се правиш на такъв ?!?!
Левски това е България

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 15 май 2014 16:53

В подкрепа на думите ми по-горе :)
Еден Азар избухна: Ние не играем футбол!
Звездата на Челси Еден Азар сериозно възнегодува срещу подхода, който мениджърът на тима Жозе Моуриньо бе избрал...

Глобиха Моуриньо
Наставникът на Челси Жозе Моуриньо беше глобен от Футболната Асоциация на Англия. Португалецът ще се раздели с 10 000 паунда заради ироничния поздрав към съдията Майк Дийн след поражението от Съндърланд с 1:2.

Ето'о изригна, нарече Моуриньо "глупак"
И да е имал някакви надежди да продължи договора си с Челси, Самуел Ето'о ги изгори с последното си изказване. Той определи мениджъра на лондончани Жозе Моуриньо като "глупак".

Датският селекционер: Моуриньо е опасен за футбола
Селекционерът на Дания Мортен Олсен разкритикува игровия маниер на Жозе Моуриньо, пише Goal.com.
"Според мен Жозе Моуриньо е опасен за футбола. Ако много хора започнат да копират стила му, футболът ще умре. Представете си, че всички отбори започнат да играят, като Моуриньо. Това ще е непоправимо скучно, а аз лично ще спря да гледам футбол. Ще ходя на кино или на разходка в гората", заяви Олсен.

Бих дал и линкове, но има ограничение. Всички новини са от гонг :)
Изключителна любов и уважение струи отвсякъде.

Върни се в “Челси”