ПП Пичага аз не говоря за индивидуалностите, там няма какво да се коментира Бейл и Роналдо са класи над тоя.
Говоря за гмурканията и симулациите

Въобще най-добрите сте, само дето може да опитате пак след 20 години

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
terry_lampard написа:kingofpop написа:Грозния никога няма да излезе и да каже паднахме заслужено, винаги се оправдава
изключително противен тип, дано останат валат тоя сезон, дано
Точно фен на най-противния отбор да го каже? Ти Моу го остави, цял свят го уважава - все хора, които са големи в професията, ама вашият циганин дето и на това не прилича гледаш ли го? Тоя мизерник го разкри цял свят и всички ви се смеят. Ама толкова си заслепен от злоба към най-добрите, че сам не виждаш в каква кочина тънетеМишки
Националният селекционер на Швейцария Отмар Хицфелд направи на пух и прах Жозе Моуриньо. Иначе възпитаният германец, който като Специалния е печелил Шампионската лига с два различни отбора, нарече колегата си "позор" за "Реал" М.
"Дефанзивната тактика на Жозе срещу "Барселона" в първия мач бе позор за "Реал". Не това е стилът на кралския клуб. Срещал съм се с него на семинари на треньорите на УЕФА. Винаги е бил арогантен, недосегаем, свадлив и постоянно дъвчеше дъвка. "Барселона" трябва да го накаже с играта си на терена", изригна Хифцелд.
Служител на УЕФА ще конфискува телефона на Жозе Муориньо в сблъсъка на "Камп Ноу" довечера. Така от футболната централа ще прекъснат връзката между наказания треньор и щаба му. Нищо чудно обаче хитрият португалец да измисли начин да преметне УЕФА. Очаква се Моу да изгледа мача в специална кабинка в ложите, която да го отдели от феновете на "Барселона". Жозе остана верен на себе си и отново отсвири журналистите на вчерашната пресконференция в каталунската столица. Пред камерите застана помощникът му Айтор Каранка.
В същото време дисциплинарната комисия на УЕФА не наказа триото на каталунците Даниел Алвеш, Педро Родригес и Серхио Бускетс за симулативна игра в първия 1/2 финал. Последният бе обвинен и в расизъм. От "Реал" М се заканиха да обжалват решението.
terry_lampard написа::mrgreen:![]()
![]()
![]()
ПП Пичага аз не говоря за индивидуалностите, там няма какво да се коментира Бейл и Роналдо са класи над тоя.
Говоря за гмурканията и симулациитеако ние имахе точно такъв като него, много ама много гадно щеше да ми бъде и никога нямаше да си отварям устата за него, докато вие феновете на Барса все сте ощетени и никога не сте подпирани
Нито симуланти имате, нито ругачи
![]()
Въобще най-добрите сте, само дето може да опитате пак след 20 години
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
terry_lampard написа:
А и не се сещам някой наш играч умишлено да симулира само и само да изкара червен картон на друг футболист! Примери от вашият отбор бол. Няма да ми стигне времето да пиша, ти си знаеш.
slash1912 написа:На Моуриньо само устата му е голяма.И тя ще бъде затворена съвсем скоро на "Анфийлд"
Unforgiven_M написа:Факт е, че Моуриньо е много арогантен и за това уважение за него НЯМА в световния футбол. Той е едно от най-мразените животинчета в него и не заради няколкото успеха, които са постигнали неговите отбори, а заради голямата му португалска /циганска/ уста. Уважават го само феновете на отборите, за които е спечелил трофеи, но дори и там се намират хора, които сериозно да го плюят. Защото има и хора, на които не им харесва отбора да е спечелил някаква купа, но на тях да не им носи радост да го гледат. Прякори като Единствения, Специалния съвсем не са за Моуриньо. Идеално му отиват "Щастливеца" и "Автобуса". Видяхте ли го снощи? Той е едно от най-мразените животинчета във футбола и с държането си абсолютно си го заслужава. Отначало му минаваха номерцата, но откакто спря да му връзва на терена, все по-малко му се връзват и на акъла. Ако не спечели нищо тази и следващата година сериозно ще тръгне да се превръща в един обикновен мрънкач :D
Виждам, че някои от вас бъркат в себе си определенията "добър треньор" и "уважаван треньор". Колко си добър се определя от резултатите ти, а уважаван е съвсем друго.. и Моуриньо както я кара никога няма да бъде такъв, колкото и купи да спечели.
Еден Азар избухна: Ние не играем футбол!
Звездата на Челси Еден Азар сериозно възнегодува срещу подхода, който мениджърът на тима Жозе Моуриньо бе избрал...
Глобиха Моуриньо
Наставникът на Челси Жозе Моуриньо беше глобен от Футболната Асоциация на Англия. Португалецът ще се раздели с 10 000 паунда заради ироничния поздрав към съдията Майк Дийн след поражението от Съндърланд с 1:2.
Ето'о изригна, нарече Моуриньо "глупак"
И да е имал някакви надежди да продължи договора си с Челси, Самуел Ето'о ги изгори с последното си изказване. Той определи мениджъра на лондончани Жозе Моуриньо като "глупак".
Датският селекционер: Моуриньо е опасен за футбола
Селекционерът на Дания Мортен Олсен разкритикува игровия маниер на Жозе Моуриньо, пише Goal.com.
"Според мен Жозе Моуриньо е опасен за футбола. Ако много хора започнат да копират стила му, футболът ще умре. Представете си, че всички отбори започнат да играят, като Моуриньо. Това ще е непоправимо скучно, а аз лично ще спря да гледам футбол. Ще ходя на кино или на разходка в гората", заяви Олсен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта