CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Тоя па Божинов магии некакви имало хаха абе може ли бе
Има, има - Магията ЦСКА!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Тоя па Божинов магии некакви имало хаха абе може ли бе
BRF написа:Отново 0:3!
BRF написа:BRF написа:Отново 0:3!
Потресен съм!Как можа защитата ни да пусне гол и да ми провали хубавата прогноза!
Тия синичките много тъпи!За какво им беше да вкарват гол?Мача си отиваше към Стойчово 1:0,щяха да обясняват за липса на късмет,че не сме ги надиграли,за гредата!А то кво стана?Николери обяснява за Магията ЦСКА!
Кировец написа:BRF написа:BRF написа:Отново 0:3!
Потресен съм!Как можа защитата ни да пусне гол и да ми провали хубавата прогноза!
Тия синичките много тъпи!За какво им беше да вкарват гол?Мача си отиваше към Стойчово 1:0,щяха да обясняват за липса на късмет,че не сме ги надиграли,за гредата!А то кво стана?Николери обяснява за Магията ЦСКА!
Христос Воскресе!
Честита победа, братле!
Червени_шампиони написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uz5p60YsWks[/youtube]
stefani:
7:2
CTAHKO:
Работата е яснаЩом не играем на армейското кале, значи ги мачкаме като пичове, както винаги
4 :0
Скромно, но от сърце
blanco:
3-0 за сините, крайно време е.
volf:
Математически погледнато Левски все още има шанс за титлата и не вярвам нашите да го изпуснат точно в този двубой.
Дисциплинарната комисия наложи обща глоба от по 5000 лева, както на ЦСКА, така и на Левски. Сумите са заради нерегламентирана пиротехника и хвърлени предмети без последствия.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта