XXXIII кръг: Левски - ЦСКА (плейофи) 1:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: XXXIII кръг: Левски - ЦСКА (плейофи) 1:3

Мнениеот Кировец » 22 апр 2014 10:15

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Тоя па Божинов магии некакви имало хаха абе може ли бе

Има, има - Магията ЦСКА! :geek: Все си мисля, че при нас ще му тръгне играта на тоз пурек.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: XXXIII кръг: Левски - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот BRF » 22 апр 2014 10:47

BRF написа:Отново 0:3!

Потресен съм!Как можа защитата ни да пусне гол и да ми провали хубавата прогноза :lol: !
Тия синичките много тъпи!За какво им беше да вкарват гол?Мача си отиваше към Стойчово 1:0,щяха да обясняват за липса на късмет,че не сме ги надиграли,за гредата!А то кво стана?Николери обяснява за Магията ЦСКА! :mrgreen:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 апр 2014 10:49

BRF написа:

Потресен съм!Как можа защитата ни да пусне гол и да ми провали хубавата прогноза :lol: !
Тия синичките много тъпи!За какво им беше да вкарват гол?Мача си отиваше към Стойчово 1:0,щяха да обясняват за липса на късмет,че не сме ги надиграли,за гредата!А то кво стана?Николери обяснява за Магията ЦСКА! :mrgreen:

Христос Воскресе!
Честита победа, братле!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 апр 2014 10:55

Кировец написа:
BRF написа:

Христос Воскресе!
Честита победа, братле!

Во истина възкресе!
Честито!

Потребителски аватар
Red joker

Re: XXXIII кръг: Левски - ЦСКА (плейофи) 1:3 ЗАКРИВАНЕ!

Мнениеот Red joker » 22 апр 2014 13:17

Червени_шампиони написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uz5p60YsWks[/youtube]

ЕВАЛАТА,РЕЖИСЬОРЕ... :lol: :lol: :lol: ... :!:...Само,че...защо последна част,аз мисля,сега да почне нов сезон с нови части,все в същия дух!
Последна промяна от Red joker на 22 апр 2014 14:01, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 22 апр 2014 14:01

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Тоя па Божинов магии некакви имало хаха абе може ли бе

На простите хора, това което не разбират им се струва магия ;)

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 22 апр 2014 14:05

Честита победа на всички Армейци, нямам възможност да гледам мачовете на ЦСКА, но половината Париж разбра кой е номер едно в Бг. Христос Воскресе Армейци, поздрави от Париж 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 22 апр 2014 14:27

Самият факт,че няма кой да мучи в нашия форум,говори,че този път май става дума за нещо повече от нокаут :o 8-) :idea: ,такова нещо не е било!Аз обаче предпочитам да не се таковам с опечалените и да се концентрирам върху радостта от победата и играта на нашия отбор!Не знам по принцип, проспиването на първите полувремена,дали е тактически ход,но вчера пак се получи същото явление :( Второто полувреме ги надиграхме тотално и въпреки всичко заспахме и им се позволи да изравнят и да мечтаят за обрат,въпреки,че държахме инициативата,аз лично си помислих,че нещата отиват на Х,хубавото е ,че проявихме хладнокръвие и ги доубихме с два бързи гола 8-) !Много фенове и наши и подУЯнски казват,че сега е бил момента,в този етап от епохата на „синята“ криза да си върнеме за някои резултати,но моето мнение е ,че още не е му е дошло времето,но ще дойде,тогава,когато никой не очаква 8-),освен това на този етап и ние сме много хай,не притежаваме нужната класа и ниво на обиграност за подобни резултати,липсват ни и играчи от типа на Зику,Камбуров,Мораес или Неи-sorry ;) Така че, всичко с времето си,важното е,че отбора има голям потенциал за развитие и постигане на много добри резултати,но...всичко с времето си!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 22 апр 2014 15:16

В този форум такава синя тишина не е имало никога.
Положението е сериозно, днес всички сини са се изпокрили, а преди мача пак се канеха да ни бият с по 6 на 0 :lol: :mrgreen:

stefani:
7:2 :lol:

CTAHKO:
Работата е ясна 8-) Щом не играем на армейското кале, значи ги мачкаме като пичове, както винаги 8-) 4 :0 8-) Скромно, но от сърце 8-)

blanco:
3-0 за сините, крайно време е.

volf:
Математически погледнато Левски все още има шанс за титлата и не вярвам нашите да го изпуснат точно в този двубой.

Този с математиката по едно време даже беше станал от Лудогорец :lol:
Последна промяна от Venko123 на 22 апр 2014 15:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 22 апр 2014 15:20

Дисциплинарната комисия наложи обща глоба от по 5000 лева, както на ЦСКА, така и на Левски. Сумите са заради нерегламентирана пиротехника и хвърлени предмети без последствия.

Отново глоба, този път 5000 лв.
Гледам, че отново пише "нерегламентирана" пиротехника - момчета защо не се поинтересувате коя е регламентираната и има ли така, и ако може да се избягват тези глоби за клуба.
Вярно получава се доста добре на стадиона като има пиро, но 5000 лв са си доста пари на този недоимък в клуба.
Само като идея. :roll:

Върни се в “Архив”