valderama написа:Моуриньо е един от най.добрите треньори в света,в това няма съмнение,и този "професор" който се опитва да измисли някаква що годе разбираема критика срещу него става малко смешничък меко казано да не кажем глуповат.Моу ако
няма право да изкаже справедливата си негативна позиция към съдията-кой? Не мога да разбера хората който държат да не се посочват грешките на съдийте особено ако те са фрапиращи и умишлени.По принцип много мразя отбори който вкарат по някаква случайност един гол и се връщат в защита 10 човека,готови са едва ли не да късат крака и ръце само и само да запазят скъпоценното си голче......но както и да е какво ли не правят парите изкривяват психиката на човек и го карат да прави такива простотий и некрасиви неща които отвратяват,но изпълнителите не го разбират.Но да се върнем на мача,Съндърланд направиха същото имат право целта оправдава средствата казват не съм съгласен много с това но...........тяхна си работа това са им възможностите и така ги учат някакви треньорчета в услуга на някакви точки,според мен грешна тактика особено що се отнася за красивия и резултатен футбол,но да не забравяме мача,та особено като се опитват с такава опълченска тактика да затворят мача трябва според мен поне съдията да не прави такива груби и може би поръчани грешки защото още в реално време се видя че това падане за дузпа е ужасяваща симулация и след като се опитваш да изравниш най.малкото а съдията даде такава фалшива дузпа направо губиш всякакво желание и настроение за игра.Е за това няма как да се мълчи,няма как да си великодушен,няма как ти да правиш нещо и да кажем си го направил до половината и някой който не го е интересува твоя труд,дойде събори го и каже да почваш отначало,това според мене няма как да случи а и не бива да се допуска.Знам че несправедливоста е навсякъде около нас но все си мисля че в наши ръце е да се опитваме да я изкореняваме все повече и повече и ако не може на друго място поне във футбола да я сведем до минимум а защо не и да я няма изобщо може би пък ще ни хареса...
Защо Моуриньо не каза нищо за нарисувания червен картон на Рамирес като е толкова голям деятел за справедливостта? Стига глупости. Може и по друг начин - виж Пелегрини, съдиите ги порязаха накрая срещу Ливърпул, и почти им отнеха титлата, но човекът не пожела да се оправдава с тях. Защото реши, че трябва да прояви уважение към съперника. Причината, Челси да не спечели срещу Съндърланд не е съдията, а това, че отборът му не успя да вкара повече от 1 гол на последния в класирането. И да се оправдаваш със съдията и "директивата" е просто жалко и недостойно. Станко, не мразя неговия отбор, мразя жалките и недостойни хора, които не могат никога да намерят причините за неуспехите си в себе си.