Моуриньо се умори от собственото си лицемерие

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Milkoy
Контакти:

Re: Моуриньо се умори от собственото си лицемерие

Мнениеот Milkoy » 22 апр 2014 00:55

valderama написа:Моуриньо е един от най.добрите треньори в света,в това няма съмнение,и този "професор" който се опитва да измисли някаква що годе разбираема критика срещу него става малко смешничък меко казано да не кажем глуповат.Моу ако
няма право да изкаже справедливата си негативна позиция към съдията-кой? Не мога да разбера хората който държат да не се посочват грешките на съдийте особено ако те са фрапиращи и умишлени.По принцип много мразя отбори който вкарат по някаква случайност един гол и се връщат в защита 10 човека,готови са едва ли не да късат крака и ръце само и само да запазят скъпоценното си голче......но както и да е какво ли не правят парите изкривяват психиката на човек и го карат да прави такива простотий и некрасиви неща които отвратяват,но изпълнителите не го разбират.Но да се върнем на мача,Съндърланд направиха същото имат право целта оправдава средствата казват не съм съгласен много с това но...........тяхна си работа това са им възможностите и така ги учат някакви треньорчета в услуга на някакви точки,според мен грешна тактика особено що се отнася за красивия и резултатен футбол,но да не забравяме мача,та особено като се опитват с такава опълченска тактика да затворят мача трябва според мен поне съдията да не прави такива груби и може би поръчани грешки защото още в реално време се видя че това падане за дузпа е ужасяваща симулация и след като се опитваш да изравниш най.малкото а съдията даде такава фалшива дузпа направо губиш всякакво желание и настроение за игра.Е за това няма как да се мълчи,няма как да си великодушен,няма как ти да правиш нещо и да кажем си го направил до половината и някой който не го е интересува твоя труд,дойде събори го и каже да почваш отначало,това според мене няма как да случи а и не бива да се допуска.Знам че несправедливоста е навсякъде около нас но все си мисля че в наши ръце е да се опитваме да я изкореняваме все повече и повече и ако не може на друго място поне във футбола да я сведем до минимум а защо не и да я няма изобщо може би пък ще ни хареса...

Защо Моуриньо не каза нищо за нарисувания червен картон на Рамирес като е толкова голям деятел за справедливостта? Стига глупости. Може и по друг начин - виж Пелегрини, съдиите ги порязаха накрая срещу Ливърпул, и почти им отнеха титлата, но човекът не пожела да се оправдава с тях. Защото реши, че трябва да прояви уважение към съперника. Причината, Челси да не спечели срещу Съндърланд не е съдията, а това, че отборът му не успя да вкара повече от 1 гол на последния в класирането. И да се оправдаваш със съдията и "директивата" е просто жалко и недостойно. Станко, не мразя неговия отбор, мразя жалките и недостойни хора, които не могат никога да намерят причините за неуспехите си в себе си.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 22 апр 2014 00:57

terry_lampard написа:Добре, а по-активните в темата може ли да ми отговорите на едно въпросче? След като Моурньо е такъв боклук и лицемер, защо киснете тук и го коментирате постоянно? С какво ви бърка в г*за или ви разваля живота?

Интересно ми е да чуя, не за друго.

ПП И всъщност аз знам. Най-добрите са най-мразени ;)

Отговарям ти - след като циганчето от Барса са го разкрили в целия свят, ти защо преди няколко мнение говориш за него и то в тема, която дори няма общо с него?

И всъщност аз знам. Най-добрите са най-мразени. - Ти го каза ;)

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 22 апр 2014 01:20

CTAHKO написа:Аз все още не мога да разбера, какво толкова ви пречи Моуриньо :roll: Нали е треньор на Челси, а не на някой друг отбор :roll: Ние феновете на Челси не се оплакваме, ама някакви други ботове изведнъж много се загрижиха, та чак тръгнали да ни поучават и обясняват колко зле е мениджъра ни :lol: Вас това какво ви топли, така и не ми става ясно, но щом мразите него и водения от него клуб, значи си върши работата по перфектен начин 8-)

Мене пък много ме радва Моуринката. :mrgreen:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Мнениеот terry_lampard » 22 апр 2014 01:28

Milkoy написа:
terry_lampard написа:Добре, а по-активните в темата може ли да ми отговорите на едно въпросче? След като Моурньо е такъв боклук и лицемер, защо киснете тук и го коментирате постоянно? С какво ви бърка в г*за или ви разваля живота?

Интересно ми е да чуя, не за друго.

ПП И всъщност аз знам. Най-добрите са най-мразени ;)

Отговарям ти - след като циганчето от Барса са го разкрили в целия свят, ти защо преди няколко мнение говориш за него и то в тема, която дори няма общо с него?

И всъщност аз знам. Най-добрите са най-мразени. - Ти го каза ;)

Говорил съм? Е, хайде стига глупости. Отвърнах на провокациите ;) А и аз не пиша без покритие! Какво е направил Моу за футбола и какво Неймар е направил? Че аз освен гмуркания на тоя жалкар наречен "футболист" друго не съм видял?

ПП Станко, много добре го каза и то в едно изречение - щом има оплаквания от Моу, значи си върши работата чудесно ;)
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/875/5805875X.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/879/5805879E.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2011/1/21/1295626128777/Frank-Lampard-and-John-Te-007.jpg[/wrapimg]

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 22 апр 2014 01:44

Моуриньо е за честността и справедливостта когато му изнася.След мача за Суперкупата срещу Байерн(въпреки че вече беше видял и повторения) не спря най-нагло да повтаря че Рамиреш не заслужавал и жълт картон,а бразилеца така огъна глезена на Гьотце и го контузи ,че беше за директен червен.

Потребителски аватар
Wincky
Контакти:

Мнениеот Wincky » 22 апр 2014 06:47

Моу винаги е бил и ще бъде дразнител за жалките душички. А така искам, всички да ни мразят, а не като миналата година да ни съжаляват и симпатизират. Личи си, че доста хора са яли ***-а на Моу, що го били хейтвали. Дерзайте, момчета! Защото в следващите години отново ще гледате неговото господство. 8-)

Потребителски аватар
mArKa
Контакти:

Мнениеот mArKa » 22 апр 2014 09:35

CTAHKO написа:Който не става за нищо, става критик 8-) Който става, печели трофеи ;)Всеки , сам за себе си да прецени към коя категория спада 8-)

Аз не критикувам, просто показвам реалността, а когато тълкуването й се смята от някои за критика, тогава нещо със сигурност не е наред ;)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 22 апр 2014 09:40

Моуриньо не веднъж е доказвал , че е страхотен треньор и днес ще го покаже за пореден път ;)

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 22 апр 2014 09:40

ivailo1403 написа:Моуриньо е за честността и справедливостта когато му изнася.След мача за Суперкупата срещу Байерн(въпреки че вече беше видял и повторения) не спря най-нагло да повтаря че Рамиреш не заслужавал и жълт картон,а бразилеца така огъна глезена на Гьотце и го контузи ,че беше за директен червен.

Една от най-гнусните постъпки на сетубалеца! Някой питаше по-рано какво мислят феновете на Реал за трите му години начело.. Аз не мога да говоря от името на всички, говоря само от свое - ПЪЛЕН ПРОВАЛ!1 титла, 1 Купа и 1 Суперкупа, плюс 3 отпадания на полуфинал в Шампионската лига; като добавим и пълен НУЛЕБЪЛ през миналия сезон (2012/2013) говорят красноречиво за престоя му там :idea: Да споменавам ли фактите, че играта на Реал беше откровено дефанзивна в повечето мачове (най-вече срещу Барса), като се стигна дотам Реал даже да е сочен по едно време като един от най-добрите отбори, играещи на контраатака заради страхотните качества на футболисти като Роналдо, Ди Мария и Йозил, най-вече... Това нещо е НЕДОПУСТИМО за Реал, който винаги е бил символ на красив и атакуващ футбол :idea: Скандалите вътре в съблекалнията също няма какво да коментирам или безумната селекция на Моуриньо, който ЕДИНСТВЕН от треньорите в ерата на Флорентино Перез имаше цялата спортно-техническа власт в тима...
И ако речете, че нулебълът от миналата година е плод на случайност, интересно е да се види, ако за втора поредна година Моуриньо не спечели нищо, дали наистина не сме свидетели на залеза на успешния период за методите и футболната му философия :?:
Изображение

Изображение

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 22 апр 2014 10:04

CSKA69 написа:
ivailo1403 написа:Моуриньо е за честността и справедливостта когато му изнася.След мача за Суперкупата срещу Байерн(въпреки че вече беше видял и повторения) не спря най-нагло да повтаря че Рамиреш не заслужавал и жълт картон,а бразилеца така огъна глезена на Гьотце и го контузи ,че беше за директен червен.

Една от най-гнусните постъпки на сетубалеца! Някой питаше по-рано какво мислят феновете на Реал за трите му години начело.. Аз не мога да говоря от името на всички, говоря само от свое - ПЪЛЕН ПРОВАЛ!1 титла, 1 Купа и 1 Суперкупа, плюс 3 отпадания на полуфинал в Шампионската лига; като добавим и пълен НУЛЕБЪЛ през миналия сезон (2012/2013) говорят красноречиво за престоя му там :idea: Да споменавам ли фактите, че играта на Реал беше откровено дефанзивна в повечето мачове (най-вече срещу Барса), като се стигна дотам Реал даже да е сочен по едно време като един от най-добрите отбори, играещи на контраатака заради страхотните качества на футболисти като Роналдо, Ди Мария и Йозил, най-вече... Това нещо е НЕДОПУСТИМО за Реал, който винаги е бил символ на красив и атакуващ футбол :idea: Скандалите вътре в съблекалнията също няма какво да коментирам или безумната селекция на Моуриньо, който ЕДИНСТВЕН от треньорите в ерата на Флорентино Перез имаше цялата спортно-техническа власт в тима...
И ако речете, че нулебълът от миналата година е плод на случайност, интересно е да се види, ако за втора поредна година Моуриньо не спечели нищо, дали наистина не сме свидетели на залеза на успешния период за методите и футболната му философия :?:

глорихънтърче ...
едновременно фен на Реал, Байерн, Ливърпул и Милан ?!!!
ако обичаш, недей да коментираш нищо в този форум, такива смешници нямат място в който и да е футболен форум

Върни се в “Челси”