ШЛ - 1/2 финал | Реал Мадрид - Байерн Мюнхен - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: ШЛ - 1/2 финал | Реал Мадрид - Байерн Мюнхен |23.04.14г.|

Мнениеот paceto » 21 апр 2014 20:12

Владо написа:Някой по-рано беше написал,че Реал имали по-класните играчи,не виждам подобно нещо.Раал освен за купата срещу Атлетико,не видях да са имали предимство срещу друг добър отбор.Явно се влияете от загубите на Байерн в първенството и най-вече на тази от Дортмунд.Мачовете ще са оспорвани,но фаворитът не е Реал,нито имат повече опит или класа.Като нищо можете да ни биете,но стига с тези детски приказки,не играем с футболни картички като едно време :).А и ние имаме едно предимство,Пеп познава достатъчно добре играчите ви.и за разлика от барса,които нямат план Б,ние имаме.И аз не очаквах да паднете от каталунците за първенство,но доста учудващо за мен ви биха с добра игра.Защитата ви е направо плачевна,не че нашата е цвете за мирисане,ама пак бива.Надявам се да има доста голове,пък каквото сабя покаже,който заслужава да се класира напред.

И какво предлагаш да излезем със свалени гащи пред вас ли? Не сте непобедим отбор, а това за класата, опита и класните играчи ще го оставя без коментар, защото няма смисъл да се коментира.
Именно това самочувствие, което имате заради последните мачове срещу нас може да ви изиграе лоша шега, а все пак Карло знае как да печели такива мачове и мисля, че и него подценявате много. Не може да правиш сравнения с мачове за първенство, за купа или пък равносметка от предният мач от ШЛ.

Питам се ти колко мача си гледал на Реал до момента, че си правиш подобни заключения? :)
Казваме, че Байерн не е с формата от миналата година, защото един отбор трудно запазва силата от предният сезон, а и имате друг треньор, който практикува един съвсем друг стил на игра, на който Реал Мадрид е свикнал заради Барселона.

Потребителски аватар
*•ELECTROFANATIK•*

Мнениеот *•ELECTROFANATIK•* » 21 апр 2014 20:13

Реал няма да загуби мача на Бернабеу. Всичко друго е надлъгване между Анчелоти и Пеп. Независимо крайния резултат в Мадрид, виждам белите на финал. Трябва да се играе на максимум в такива двубои, а Юнайтед показаха и в двата мача с баварците, че Мюнхен не са чак толкова страшен отбор.

Съдия на мача: Хауърд Уеб
Aberfeldy написа:Роналдо показа на онази хипофизна хлебарка как се рита топка.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 21 апр 2014 21:06

Успех на Реал, като фен на испанския футбол съм за тях, а и Байерн ми изглеждат леко слаби мисля, че ще ги отстраните

колкото до първия мач 2-1
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Владо
Контакти:

Мнениеот Владо » 21 апр 2014 21:33

paceto написа:
Владо написа:Някой по-рано беше написал,че Реал имали по-класните играчи,не виждам подобно нещо.Раал освен за купата срещу Атлетико,не видях да са имали предимство срещу друг добър отбор.Явно се влияете от загубите на Байерн в първенството и най-вече на тази от Дортмунд.Мачовете ще са оспорвани,но фаворитът не е Реал,нито имат повече опит или класа.Като нищо можете да ни биете,но стига с тези детски приказки,не играем с футболни картички като едно време :).А и ние имаме едно предимство,Пеп познава достатъчно добре играчите ви.и за разлика от барса,които нямат план Б,ние имаме.И аз не очаквах да паднете от каталунците за първенство,но доста учудващо за мен ви биха с добра игра.Защитата ви е направо плачевна,не че нашата е цвете за мирисане,ама пак бива.Надявам се да има доста голове,пък каквото сабя покаже,който заслужава да се класира напред.

И какво предлагаш да излезем със свалени гащи пред вас ли? Не сте непобедим отбор, а това за класата, опита и класните играчи ще го оставя без коментар, защото няма смисъл да се коментира.
Именно това самочувствие, което имате заради последните мачове срещу нас може да ви изиграе лоша шега, а все пак Карло знае как да печели такива мачове и мисля, че и него подценявате много. Не може да правиш сравнения с мачове за първенство, за купа или пък равносметка от предният мач от ШЛ.

Питам се ти колко мача си гледал на Реал до момента, че си правиш подобни заключения? :)
Казваме, че Байерн не е с формата от миналата година, защото един отбор трудно запазва силата от предният сезон, а и имате друг треньор, който практикува един съвсем друг стил на игра, на който Реал Мадрид е свикнал заради Барселона.

Ох боже,веднага скочи като опарен,какви свалени гащи бе пич,ти добре ли си?Къде говоря за гащи,прашки или каквото и да е било.Самочувствие?Я си погледни съфорумците си и пак ми говори,кой бил арогантен и кой не.
П.П.Гледам мачове на реал,барса и доста от английското всяка седмица,ама абсолютно всяка.Аз съм футболен фен,а не просто фен на Байерн.

Владо
Контакти:

Мнениеот Владо » 21 апр 2014 21:37

Къде видя да пиша,че ще ви смачкаме,къде видя да давам прогнози?Ако търсиш с кой да се заядеш ми кажи,да не си губя времето да коментирам тук повече.

Потребителски аватар
loko 1979
Контакти:

Мнениеот loko 1979 » 21 апр 2014 23:38

с няколко думи Борусия победи и двата отбора съответно с 2-0 Реал и 0-3 Байерн в рамките на една седмица, така че спокойно едно хиксче ми се вижда реално прогноза 1-1, относно темата 6+ БРАВО.
САМО САМО ЛОКО

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 22 апр 2014 00:09

Владо написа:
paceto написа:

Ох боже,веднага скочи като опарен,какви свалени гащи бе пич,ти добре ли си?Къде говоря за гащи,прашки или каквото и да е било.Самочувствие?Я си погледни съфорумците си и пак ми говори,кой бил арогантен и кой не.
П.П.Гледам мачове на реал,барса и доста от английското всяка седмица,ама абсолютно всяка.Аз съм футболен фен,а не просто фен на Байерн.

Виж хубаво как започваш коментара си и после на къде го насочи.
Аз "скочих" точно заради началото, с което започна и после минаваш през може да ни биете ама ... и продължаваш с това как Пеп знаем това, знаел онова. Не сме били фаворити, нямали сме класни играчи, нямали сме опит и класа, защитата ни била плачевна, но вашата бивала разбираш ли.

Фаворити като краен победил може да не сме, но не и конкретно в този мач.

Владо написа:Къде видя да пиша,че ще ви смачкаме,къде видя да давам прогнози?Ако търсиш с кой да се заядеш ми кажи,да не си губя времето да коментирам тук повече.

Да се заяждам? Просто ти отговарям на коментара в съвсем нормален тон, а и аз лично като Модератор имам най-малкото право да се заяждам или да правя провокации. Излагам си коментара на това, което виждам в твоя, а в момента ти действаш като опарен, а не аз.

Като пускаш коментар в дадена тема значи си готов на дискусия от другата страна, така че ако си очаквал някой да си мълчи след коментара ти и да те посрещне с цветя и рози т.е. да не се опитва да те обори до някъде в коментара ти значи си объркал като цяло форума.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 22 апр 2014 07:38

*•ELECTROFANATIK•* написа:Реал няма да загуби мача на Бернабеу. Всичко друго е надлъгване между Анчелоти и Пеп. Независимо крайния резултат в Мадрид, виждам белите на финал. Трябва да се играе на максимум в такива двубои, а Юнайтед показаха и в двата мача с баварците, че Мюнхен не са чак толкова страшен отбор.

Съдия на мача: Хауърд Уеб

Дaли сa стрaшни Бaйерн или не, не коментирaм, но не могa дa рaзберa, кaкво зa богa сa покaзaли Юнaйтед, рaзлично от товa дa излезеш с 10 в зaщитa?
Видя се явно, че и физически бяхa по-зле от Бaйерн. Единственото им противопостaвяне беше, че имaхa две зaщитни линии... Дори Левски, кaто пaднa 0:5 от Бaрсa игрaхa по-отворено от Юнaйтед.

Фaворит зa мен от двaтa мaчa е Бaйерн, но кaкво ще стaне, ще видим.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 22 апр 2014 12:26

Middlesbrough написа:5-0

Имаш една каса бира от мен :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Реал Мадрид”