Владо написа:Някой по-рано беше написал,че Реал имали по-класните играчи,не виждам подобно нещо.Раал освен за купата срещу Атлетико,не видях да са имали предимство срещу друг добър отбор.Явно се влияете от загубите на Байерн в първенството и най-вече на тази от Дортмунд.Мачовете ще са оспорвани,но фаворитът не е Реал,нито имат повече опит или класа.Като нищо можете да ни биете,но стига с тези детски приказки,не играем с футболни картички като едно време.А и ние имаме едно предимство,Пеп познава достатъчно добре играчите ви.и за разлика от барса,които нямат план Б,ние имаме.И аз не очаквах да паднете от каталунците за първенство,но доста учудващо за мен ви биха с добра игра.Защитата ви е направо плачевна,не че нашата е цвете за мирисане,ама пак бива.Надявам се да има доста голове,пък каквото сабя покаже,който заслужава да се класира напред.
И какво предлагаш да излезем със свалени гащи пред вас ли? Не сте непобедим отбор, а това за класата, опита и класните играчи ще го оставя без коментар, защото няма смисъл да се коментира.
Именно това самочувствие, което имате заради последните мачове срещу нас може да ви изиграе лоша шега, а все пак Карло знае как да печели такива мачове и мисля, че и него подценявате много. Не може да правиш сравнения с мачове за първенство, за купа или пък равносметка от предният мач от ШЛ.
Питам се ти колко мача си гледал на Реал до момента, че си правиш подобни заключения?

Казваме, че Байерн не е с формата от миналата година, защото един отбор трудно запазва силата от предният сезон, а и имате друг треньор, който практикува един съвсем друг стил на игра, на който Реал Мадрид е свикнал заради Барселона.