Ливърпул протегна ръце към титлата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Re: Ливърпул протегна ръце към титлата

Мнениеот Lubaka1892 » 13 апр 2014 21:22

usurper написа:Морални шампиони since 1990 :lol: :mrgreen:

Изкуствен отбор от 2003 :lol: :lol: :lol:
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 13 апр 2014 21:22

Мен мача с Сините от Лондон не ме тревожи толкова много първо са ни абонати... на Анфийлд второ имат да ни връщат за жеста когато им легнахме да станат шампиони.

milka

Мнениеот milka » 13 апр 2014 21:23

Интересното е ,че във историята на Висшата Лига ( а и може би преди 1992) няма отбор направил такъв отскок от 7-мо до 1-во място за 1 година .
Няма и такъв отбор който да е ставал шампион преди да е загубил предната година битката за короната последните 10-тина години.
Как стана така ,че Ливърпул стана първи за 12 месеца не ми е ясно >?!

Инерцията е във полето на Ливърпул , опита е във полето на Челси ,а мачовете са във полза на Сити (въпреки загубата) .
И трите отбора имат тежки мачове до края ( изключвайки директния между Ливърпул и Челси) .
Ливърпул имат визита на Кристъл Палас , Челси имат може би тежък мач със Кардиф макар последен кръг , а Сити гостува на Евертън .
И да мача между Челси и Ливърпул ще е финал до голяма степен ,ако разликата се запази от 2т.

carlsberg
Контакти:

Мнениеот carlsberg » 13 апр 2014 21:29

;)
Последна промяна от carlsberg на 13 апр 2014 21:33, променено общо 1 път.

carlsberg
Контакти:

Мнениеот carlsberg » 13 апр 2014 21:31

[quote="milka"]Интересното е ,че във историята на Висшата Лига ( а и може би преди 1992) няма отбор направил такъв отскок от 7-мо до 1-во място за 1 година .
Няма и такъв отбор който да е ставал шампион преди да е загубил предната година битката за короната последните 10-тина години.

Инерцията е във полето на Ливърпул , опита е във полето на Челси ,а мачовете са във полза на Сити (въпреки загубата) .
И трите отбора имат тежки мачове до края ( изключвайки директния между Ливърпул и Челси) .
Ливърпул имат визита на Кристъл Палас , Челси имат може би тежък мач със Кардиф макар последен кръг , а Сити гостува на Евертън .
И да мача между Челси и Ливърпул ще е финал до голяма степен ,ако разликата се запази от 2т.

Блекбърн?

milka

Мнениеот milka » 13 апр 2014 21:33

carlsberg написа:Блекбърн?

Преди Блекбърн да стане шампион предната година (1994) загуби битката с Юнайтед и завърши втори .И на следващата година (1995) стана шампион.

allez_les_bluess

Мнениеот allez_les_bluess » 13 апр 2014 21:35

we are the champions написа:Мен мача с Сините от Лондон не ме тревожи толкова много първо са ни абонати... на Анфийлд второ имат да ни връщат за жеста когато им легнахме да станат шампиони.

Абонати?!...Колега, я прегледай статистикат, и виж колко победи има Ливърпул срещу Челси във ВЛ, когато треньор е Жозе Моуриньо?...Айде ще те улесня- от осем мача, само една победа и то в протоколен мач ;)

allez_les_bluess

Мнениеот allez_les_bluess » 13 апр 2014 21:36

Plovdiv 100 написа:
radko_piratko написа:
Черният козел написа:На Лвърпул им трябва Х с Челси и са шампиони! Е по-добре си е да бият!
1.ЛИВЪРПУЛ
2.Сити
3.Челси

Не ги оправя хикс, защото Сити няма да загуби никъде.

И защо смяташ така? Сити да не са някакви нечовеци?

А Ливърпул НЕчовеци ли са?... :lol:

milka

Мнениеот milka » 13 апр 2014 21:38

we are the champions написа:Мен мача с Сините от Лондон не ме тревожи толкова много първо са ни абонати... на Анфийлд второ имат да ни връщат за жеста когато им легнахме да станат шампиони.

с разликата ,че тогава Ливърпул беше на 7-8 място и не се бореше за нищо , а сега Челси също има шанс за титлата и каква е логиката да ''ляга'' ?!
страшна логика понякога се вади тука
+ че тогава Ливърпул имаха интерес Челси да бие за да не е Ман.Юн , а сега каква е логиката Челси да легне и то Моуриньо това куче ? :lol:

allez_les_bluess

Мнениеот allez_les_bluess » 13 апр 2014 21:40

milka написа:Интересното е ,че във историята на Висшата Лига ( а и може би преди 1992) няма отбор направил такъв отскок от 7-мо до 1-во място за 1 година .

Еверън дали няма да легнат на Сити евентуално, за да прецакат Пуля :lol: Би било много любопитно, ако примерно Пул и Челси завършат хикс, Сити излиза с една точка пред Пул, и гостува на Евертън....как ще играят карамелите? :?

Върни се в “Футбол - Свят”