usurper написа:Морални шампиони since 1990![]()
Изкуствен отбор от 2003

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
usurper написа:Морални шампиони since 1990![]()
carlsberg написа:Блекбърн?
we are the champions написа:Мен мача с Сините от Лондон не ме тревожи толкова много първо са ни абонати... на Анфийлд второ имат да ни връщат за жеста когато им легнахме да станат шампиони.
Plovdiv 100 написа:radko_piratko написа:Черният козел написа:На Лвърпул им трябва Х с Челси и са шампиони! Е по-добре си е да бият!
1.ЛИВЪРПУЛ
2.Сити
3.Челси
Не ги оправя хикс, защото Сити няма да загуби никъде.
И защо смяташ така? Сити да не са някакви нечовеци?
we are the champions написа:Мен мача с Сините от Лондон не ме тревожи толкова много първо са ни абонати... на Анфийлд второ имат да ни връщат за жеста когато им легнахме да станат шампиони.
milka написа:Интересното е ,че във историята на Висшата Лига ( а и може би преди 1992) няма отбор направил такъв отскок от 7-мо до 1-во място за 1 година .
Няма и такъв отбор който да е ставал шампион преди да е загубил предната година битката за короната последните 10-тина години.
Как стана така ,че Ливърпул стана първи за 12 месеца не ми е ясно >?!
Инерцията е във полето на Ливърпул , опита е във полето на Челси ,а мачовете са във полза на Сити (въпреки загубата) .
И трите отбора имат тежки мачове до края ( изключвайки директния между Ливърпул и Челси) .
Ливърпул имат визита на Кристъл Палас , Челси имат може би тежък мач със Кардиф макар последен кръг , а Сити гостува на Евертън .
И да мача между Челси и Ливърпул ще е финал до голяма степен ,ако разликата се запази от 2т.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта