Old_death написа:Хонда,
[quoteБезпорен фаворит в тая класация е Любомир Ангелов-Старото с цели 76 гола във вратата на Левски,вкарани с екипите на АС23/1930-1944/ и Чавдар/1944-1947/]
В тоя пост буквално съм копирал отговора на един статистик.Бях му пратил молба да ми даде по подробна статистика за головете на Старото,но не получих отговор и едва ли ще получа.Може и да има някаква истина в това,защото става въпрос все пак за 17 годишна състезателна кариера,а съдейки по визитката на Любомир Ангелов (повече от 1 гол на мач) е бил и голям реализатор.Доколкото имам сведения по това време са се играли освен мачове за първенство и много приятелски мачове и такива за различни купи.Но за головете му срещу Левски не успях да намеря никакви достоверни сведения.Няколко пъти ти казвах да не вадиш стари постове,защото са писани по спомени и е напълно възможно да се допусне грешка.Гарантирам ти обаче,че всичко написано от мен по тая тема е плод на ровене в архиви,интернет и стари вестници.Няколко пъти ми натякваш за неточностите,които съм допуснал в един стар пост.Напълно нормално е,ЗАЩОТО ТОГАВА ЦИТИРАХ ПО СПОМЕНИ ОТ ПРОЧЕТЕНОТО В КНИГАТА!След това,в изнесеното по темата за Левески и Литекс се постарах да я намера и да препиша дословно цитата,като коректно написах и страницата,за да може да се провери достоверността на цитата![/quote]
Веднъж вече ти писах,че във футбола се отчитат само официалните мачове и головете вкарани в тях,за официлани се считат тези мачове ,тези мачове организирани от ФИФА или оторизирани от нея организации( регионални или национални федерации). За български клубове такива са мачовете за първенството и националната купа(Царската купа както се е наричала тогава)и ЕКТ. Разни други купи и приятелски мачове просто не се отчитат.Поне така е според ФИФА. И това го знае всеки статистик. А в цялата си история АС-23 има вкарани в шампионатни мачове 40 гола на "Левски",а с мачовете за купата около 50 гола. Как тогава Л.Ангелов е вкарал 76 гола?- След като целия му отбор е вкарал 3- пъти по-малко голове през периода в който,той е играл?
Всеки си носи отговорност за това ,каквото е написал ,независимо дали е по памет или е ползвал источници,както аз заставам зад всичко ,което съм написал и в неща ,които не съм сигурен или няма как да ги докажа,го посочвам изрично-какъвто беше случая с прасетата за Хр.Бонев. Това ,което ти беше написал в поста си не бяха неточности,а измислиции стваше дума за мача "Литекс"-ЦСКА 8:0 игран 1година преди посоченото ОТ ТЕБ ВРЕМЕ НА РАЗГОВОР МЕЖДУ Г.ГАНЧЕВ И Е.БАКЪРДЖИЕВ. И не опитвай да се извиняваш с Д.Златков,не говорим за някакъв простволут разговор между Е.Бакърджиев и Г.Ганчев,( между другото според други источници ,известни с близостта си до Г.Ганчев посочваха ,че въпросния разговор е бил проведен не между Г.Ганчев и Е.Бакърджиев,а между Г.Ганчев и Н.Михайлова,но не това е най-важното още повече ,че няма никакви доказателства) ,а за твоите коментари на мача "Литек"- ЦСКА 8:0. За твоя информация ,аз съм бивш състезател по борба и дори в книгите на Д.Златков се споменава мой много добър приятел като участник в някои изпълнения ,само дето във въпросния момент той въобще не е бил в България. Всеки сам може да си направи изводите колко сериозен автор е цитирания от теб,както и редктирания от него в-к "Уикенд"
И в постовете ти по тази тема има доста грешки,който показват,че си ползвал НЕ автентична информация,трябва ли да изброявам: Каква е била Цола Драгойчева на 1.май .1947? Каква длъжност е заемал Ан.Солаков през 1974? Бил ли въобще генерал Ан.Солаков? Още нещо все още не си коментирал М.Манолов ? Публикува в този форум документ ,който официално се води изгубен,и после каза,че си го бил видял в Интернет-много силен довод в мрежата всеки може да намери това ,което иска,но това не значи,че е истина.