HardWork написа:dzhambov написа:Неутрален написа:СТАНКО, да не би тези компании дето си ги изброил, да внасят 95 % от горивата в БГ ??? Онзи правешки ла.нар, даже не се изчерви когато на масата за преговори с Русия за цената на газа, седна от "източната" страна , до другаря Милер. Тази държава няма да се оправи никога от комунисти, защото те имаха възможности безкрай, все пък от 1944 до днес, с малки изключения са на власт. Това което прави Орбан, никак не е непостижимо, само трябва воля. Исландия е още по добър пример от Унгария, как може да се измъкнеш от блатото, само трябва ВОЛЯ и кадърни ПОЛИТИЦИ, а не продажни руски подлоги. И за да не ме обвинят че съм гербаджия, тиквата защо не направи конекторни връзки с Румъния, Гърция, Турция итн итн ? Иначе пътят е един, на запад ! Не случайно над 2 милиона Българи вече са там, НА ЗАПАД, а не при Путлер.
+1
+1 Евала неутрален! С това се изчерпва всичко! Ключ за темата, съд за политицити, и смърт за русофилите! Всички Гербери, Бесепари, Атакисти, депесари и реформатори под ножа, на тяхно място немски политици!
Виктор Орбан посочи новият път за развитие на Европа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Виктор Орбан посочи новият път за развитие на Европа
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Неутрален написа:СТАНКО, да не би тези компании дето си ги изброил, да внасят 95 % от горивата в БГ ??? Онзи правешки ла.нар, даже не се изчерви когато на масата за преговори с Русия за цената на газа, седна от "източната" страна , до другаря Милер. Тази държава няма да се оправи никога от комунисти, защото те имаха възможности безкрай, все пък от 1944 до днес, с малки изключения са на власт. Това което прави Орбан, никак не е непостижимо, само трябва воля. Исландия е още по добър пример от Унгария, как може да се измъкнеш от блатото, само трябва ВОЛЯ и кадърни ПОЛИТИЦИ, а не продажни руски подлоги. И за да не ме обвинят че съм гербаджия, тиквата защо не направи конекторни връзки с Румъния, Гърция, Турция итн итн ? Иначе пътят е един, на запад ! Не случайно над 2 милиона Българи вече са там, НА ЗАПАД, а не при Путлер.
Не знам кой, колко процента от горивата внася в България, но ако е така както ти твърдиш, логичният въпрос е, кое е налагало приватизацията на тази рафинерия и то за жълти стотинки, след като държи 95% от българския пазар на горива
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
tomba написа:България трябва да гледа собствения си интерес,това против Русия но със запада ми звучи като навеждане,защото ако някой си мисли че МВФ и Световната банка не прокарват политически идеи през заемите който дава е гръмнат между очите.
+1
-
raikonen22
- Контакти:
Страхотна статия! Това наистина е пътят за развитие на страните от бившия източен блок! Но съм песимист да се случи подобно нещо в България. Не виждам кой ще го направи!
Прозападен,крайно десен,отявлен анти-комунист Костов-нали не се шегуваш,или си забравил кавичките?
КАН написа:Прозападен,крайно десен,отявлен анти-комунист Костов-нали не се шегуваш,или си забравил кавичките?
ирония и сарказъм е
-
На линияTHE G.A.M.E
Ето че можело една Държава да е членка на ЕС и НАТО, и едовременно с това да си отстоява националните интереси.
Така че, призивите на русофилите за напускане на тези 2 Алианса, не струват и 5 стотинки.
Така че, призивите на русофилите за напускане на тези 2 Алианса, не струват и 5 стотинки.
Станко ти пък
от кога се радваш на победите на антикомунистите 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
THE G.A.M.E написа:Ето че можело една Държава да е членка на ЕС и НАТО, и едовременно с това да си отстоява националните интереси.
Проблема е в мисленето ти,тезата с русофилите те прави автоматично на колене само и само да си в тези два съюза.
stefani написа:Станко ти пък![]()
от кога се радваш на победите на антикомунистите
Според теб национализацията на цели сектори в икономиката и облагането с по-високи данъци банките и големите корпорации, дали е дясна политика
Последна промяна от CTAHKO на 12 апр 2014 20:31, променено общо 1 път.