Виктор Орбан посочи новият път за развитие на Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Виктор Орбан посочи новият път за развитие на Европа

Мнениеот FLANKER » 12 апр 2014 19:06

HardWork написа:
dzhambov написа:
Неутрален написа:СТАНКО, да не би тези компании дето си ги изброил, да внасят 95 % от горивата в БГ ??? Онзи правешки ла.нар, даже не се изчерви когато на масата за преговори с Русия за цената на газа, седна от "източната" страна , до другаря Милер. Тази държава няма да се оправи никога от комунисти, защото те имаха възможности безкрай, все пък от 1944 до днес, с малки изключения са на власт. Това което прави Орбан, никак не е непостижимо, само трябва воля. Исландия е още по добър пример от Унгария, как може да се измъкнеш от блатото, само трябва ВОЛЯ и кадърни ПОЛИТИЦИ, а не продажни руски подлоги. И за да не ме обвинят че съм гербаджия, тиквата защо не направи конекторни връзки с Румъния, Гърция, Турция итн итн ? Иначе пътят е един, на запад ! Не случайно над 2 милиона Българи вече са там, НА ЗАПАД, а не при Путлер.

+1

+1 Евала неутрален! С това се изчерпва всичко! Ключ за темата, съд за политицити, и смърт за русофилите! Всички Гербери, Бесепари, Атакисти, депесари и реформатори под ножа, на тяхно място немски политици!

:shock: :shock: :shock: :shock: Изби рибата.Не пожелавай смърт никому.Дай чаша вода и на най-големия си враг.Шокиран съм от твоето изказване!!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 апр 2014 19:07

Неутрален написа:СТАНКО, да не би тези компании дето си ги изброил, да внасят 95 % от горивата в БГ ??? Онзи правешки ла.нар, даже не се изчерви когато на масата за преговори с Русия за цената на газа, седна от "източната" страна , до другаря Милер. Тази държава няма да се оправи никога от комунисти, защото те имаха възможности безкрай, все пък от 1944 до днес, с малки изключения са на власт. Това което прави Орбан, никак не е непостижимо, само трябва воля. Исландия е още по добър пример от Унгария, как може да се измъкнеш от блатото, само трябва ВОЛЯ и кадърни ПОЛИТИЦИ, а не продажни руски подлоги. И за да не ме обвинят че съм гербаджия, тиквата защо не направи конекторни връзки с Румъния, Гърция, Турция итн итн ? Иначе пътят е един, на запад ! Не случайно над 2 милиона Българи вече са там, НА ЗАПАД, а не при Путлер.

Не знам кой, колко процента от горивата внася в България, но ако е така както ти твърдиш, логичният въпрос е, кое е налагало приватизацията на тази рафинерия и то за жълти стотинки, след като държи 95% от българския пазар на горива 8-) Виж и реформите на Орбан, отнасящи се до енергийната им политика 8-) Другият логичен въпрос е, как стана така, че прозападния, крайно десен и отявлен анти-комунист Костов, даде рафинерията на руснаците :roll: Ей това са ни политиците. Пълни мишки, без никаква разлика в цвета. Всички са ниско платени роби на еврейската мафия, наречена ЕС и МВФ, без никакви скрупули :!: Как унгарците могат да си национализират енергийният сектор и да свалят цената с близо 30%, а ние не можем? Че на всичкото отгоре се говори и за увеличение от ЕРП-тата ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 апр 2014 19:09

tomba написа:България трябва да гледа собствения си интерес,това против Русия но със запада ми звучи като навеждане,защото ако някой си мисли че МВФ и Световната банка не прокарват политически идеи през заемите който дава е гръмнат между очите.

+1

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 12 апр 2014 19:15

Страхотна статия! Това наистина е пътят за развитие на страните от бившия източен блок! Но съм песимист да се случи подобно нещо в България. Не виждам кой ще го направи!

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 12 апр 2014 19:33

Прозападен,крайно десен,отявлен анти-комунист Костов-нали не се шегуваш,или си забравил кавичките?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 апр 2014 19:34

КАН написа:Прозападен,крайно десен,отявлен анти-комунист Костов-нали не се шегуваш,или си забравил кавичките?

ирония и сарказъм е :)Все пак нали това е командира, водача и емблемата на дясното в България :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 апр 2014 20:17

Ето че можело една Държава да е членка на ЕС и НАТО, и едовременно с това да си отстоява националните интереси.

Така че, призивите на русофилите за напускане на тези 2 Алианса, не струват и 5 стотинки. 8-)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 апр 2014 20:23

Станко ти пък :lol: :lol: от кога се радваш на победите на антикомунистите :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 12 апр 2014 20:25

THE G.A.M.E написа:Ето че можело една Държава да е членка на ЕС и НАТО, и едовременно с това да си отстоява националните интереси.

Така че, призивите на русофилите за напускане на тези 2 Алианса, не струват и 5 стотинки. 8-)

Проблема е в мисленето ти,тезата с русофилите те прави автоматично на колене само и само да си в тези два съюза.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 апр 2014 20:28

stefani написа:Станко ти пък :lol: :lol: от кога се радваш на победите на антикомунистите :lol:

Според теб национализацията на цели сектори в икономиката и облагането с по-високи данъци банките и големите корпорации, дали е дясна политика :roll:
Последна промяна от CTAHKO на 12 апр 2014 20:31, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”