ШЛ: Атлетико М - Барселона |09.04.2014| 1-0 FT (2:1 agg)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: ШЛ: Атлетико М - Барселона |09.04.2014| 21:45
Barcelona have today again trained with Cesc as 'false nine', Messi on the right, Neymar on the left, and Iniesta in midfield.

Офтопик:
Middlesbrough написа:Barcelona have today again trained with Cesc as 'false nine', Messi on the right, Neymar on the left, and Iniesta in midfield.
Те реална "деветка" имат ли

Леевски, оле

- dreben23
- Контакти:
boabbb написа:Middlesbrough написа:Barcelona have today again trained with Cesc as 'false nine', Messi on the right, Neymar on the left, and Iniesta in midfield.
Те реална "деветка" имат ли
Реал като има девет деветки, да не би да им вършат работа!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Джак тали ще я караме? Тревата на Калдерон да не цъфне до довечера?

“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain
― Mark Twain
- JackPackage
- Контакти:
tibidabo написа:Джак тали ще я караме? Тревата на Калдерон да не цъфне до довечера?![]()
![]()
![]()
![]()
Нема, ние не я поливаме от 2-3 седмици, за да може топката да се движи много бавно и да не може да си цъкате

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

От Барса първо се оплакали от съдията(Уеб),сега пък от тревата...Ама,га ядоха кифтетата сервирани от "майсторите":Йовербро,Щарк,Бусака и ко. защо ни риваха,а!? 

Без да претендирам за някакви особени познания, не мога да разбера Тата Мартино. Фабрегас фалшива деветка??? Неймар в националния не играе ли на тази позиция? И не прави ли страхотни мачове там докато за нас играе доста колебливо на левия фланг? Иниеста в центъра на полузащитата? Та последните мачове не изигра ли велики мачове именно на лявото крило? А и според мен там той се чувства най-добре, а и удоволствието да го гледаш как прави каквото си поиска на лявото крило е несравнимо с това само да разменя пасове в центъра. Фабрегас колко 8-9 години? играе в центъра на полузащитата на един от най-силните отбори в европа(Арсенал) а нашите ще го правят фалшива деветка? Позиция на която е меко казано колеблив? За мен перфектното позициониране в атаката е Фабрегас и Шави в центъра, отдясно Меси, отляво Иниеста и отпред Неймар. С резерви като Педро и Алексис, които могат да влязат свежи през второто полувреме и да раздвижат играта ни ако някой няма ден.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
smoothc написа:От Барса първо се оплакали от съдията(Уеб),сега пък от тревата...Ама,га ядоха кифтетата сервирани от "майсторите":Йовербро,Щарк,Бусака и ко. защо ни риваха,а!?
Аз пък се надявам да санкционира подобаващо влизанията, които са опасни за здравето на футболистите. Английските рефери санкционират безразсъдните влизания с червени картони, за разлика от испанските.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
gikahadji написа:smoothc написа:От Барса първо се оплакали от съдията(Уеб),сега пък от тревата...Ама,га ядоха кифтетата сервирани от "майсторите":Йовербро,Щарк,Бусака и ко. защо ни риваха,а!?
Аз пък се надявам да санкционира подобаващо влизанията, които са опасни за здравето на футболистите. Английските рефери санкционират безразсъдните влизания с червени картони, за разлика от испанските.
... да не забравяме и симулациите, вашата стихия

Леевски, оле

boabbb написа:gikahadji написа:smoothc написа:От Барса първо се оплакали от съдията(Уеб),сега пък от тревата...Ама,га ядоха кифтетата сервирани от "майсторите":Йовербро,Щарк,Бусака и ко. защо ни риваха,а!?
... да не забравяме и симулациите, вашата стихия
Както здравите балтии са част от играта, така и симулациите също. Надали има отбор, чиито футболисти никога не са симулирали.