ШЛ: Атлетико М - Барселона |09.04.2014| 1-0 FT (2:1 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: ШЛ: Атлетико М - Барселона |09.04.2014| 21:45

Мнениеот Middlesbrough » 09 апр 2014 11:48

Barcelona have today again trained with Cesc as 'false nine', Messi on the right, Neymar on the left, and Iniesta in midfield.

:roll:

Офтопик:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 апр 2014 11:50

Middlesbrough написа:Barcelona have today again trained with Cesc as 'false nine', Messi on the right, Neymar on the left, and Iniesta in midfield.

Те реална "деветка" имат ли :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 апр 2014 11:53

boabbb написа:
Middlesbrough написа:Barcelona have today again trained with Cesc as 'false nine', Messi on the right, Neymar on the left, and Iniesta in midfield.

Те реална "деветка" имат ли :?

Реал като има девет деветки, да не би да им вършат работа! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 09 апр 2014 12:27

Джак тали ще я караме? Тревата на Калдерон да не цъфне до довечера? :) :) :) :) :)
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 09 апр 2014 12:31

tibidabo написа:Джак тали ще я караме? Тревата на Калдерон да не цъфне до довечера? :) :) :) :) :)

Нема, ние не я поливаме от 2-3 седмици, за да може топката да се движи много бавно и да не може да си цъкате :lol: ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 09 апр 2014 13:03

От Барса първо се оплакали от съдията(Уеб),сега пък от тревата...Ама,га ядоха кифтетата сервирани от "майсторите":Йовербро,Щарк,Бусака и ко. защо ни риваха,а!? ;)

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 09 апр 2014 13:29

Без да претендирам за някакви особени познания, не мога да разбера Тата Мартино. Фабрегас фалшива деветка??? Неймар в националния не играе ли на тази позиция? И не прави ли страхотни мачове там докато за нас играе доста колебливо на левия фланг? Иниеста в центъра на полузащитата? Та последните мачове не изигра ли велики мачове именно на лявото крило? А и според мен там той се чувства най-добре, а и удоволствието да го гледаш как прави каквото си поиска на лявото крило е несравнимо с това само да разменя пасове в центъра. Фабрегас колко 8-9 години? играе в центъра на полузащитата на един от най-силните отбори в европа(Арсенал) а нашите ще го правят фалшива деветка? Позиция на която е меко казано колеблив? За мен перфектното позициониране в атаката е Фабрегас и Шави в центъра, отдясно Меси, отляво Иниеста и отпред Неймар. С резерви като Педро и Алексис, които могат да влязат свежи през второто полувреме и да раздвижат играта ни ако някой няма ден.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 09 апр 2014 14:49

smoothc написа:От Барса първо се оплакали от съдията(Уеб),сега пък от тревата...Ама,га ядоха кифтетата сервирани от "майсторите":Йовербро,Щарк,Бусака и ко. защо ни риваха,а!? ;)

Аз пък се надявам да санкционира подобаващо влизанията, които са опасни за здравето на футболистите. Английските рефери санкционират безразсъдните влизания с червени картони, за разлика от испанските.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 апр 2014 14:53

gikahadji написа:
smoothc написа:От Барса първо се оплакали от съдията(Уеб),сега пък от тревата...Ама,га ядоха кифтетата сервирани от "майсторите":Йовербро,Щарк,Бусака и ко. защо ни риваха,а!? ;)

Аз пък се надявам да санкционира подобаващо влизанията, които са опасни за здравето на футболистите. Английските рефери санкционират безразсъдните влизания с червени картони, за разлика от испанските.

... да не забравяме и симулациите, вашата стихия ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 09 апр 2014 15:27

boabbb написа:
gikahadji написа:

... да не забравяме и симулациите, вашата стихия ;)

Както здравите балтии са част от играта, така и симулациите също. Надали има отбор, чиито футболисти никога не са симулирали.

Върни се в “Барселона”