Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот badboy95 » 06 апр 2014 01:05

Levskar_90 написа:Нали бяха стотина? Сега само 10 :( Нещо ме подценяваш :( Даже BadBoy95 е мой ник и вкарвам малко интрига да има :mrgreen:

Аз само се чудя за какво точно ми имаш зъб, че все гледаш да ме обидиш? А и не виждам нищо нередно в предишния ми коментар... :?
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

THE G.A.M.E

Re: На лъжата краката са къси!

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 апр 2014 01:21

Levskar_90 написа:
THE G.A.M.E написа:
Levskar_90 написа:
batmanlevski написа:щом на лъжата краката са къси,значи на автора краката са по 1 см. :lol:

ФАКТ ФАКТ ФАКТ МУХАХАХА :lol: :lol: :lol: :lol:

Сега влез и се цитирай с останалите си профили.

Така де, така само с два, нЕма тежест. :lol: :mrgreen:

Ти си смени главата, че да имаш шанс за малко повече мозък.

И с тая, де'т "немам" мозък, на тебе ще ти трябват 100-на години да ме стигнеш. ;)

Гадната истина е, но ще го преглътнеш.
Ти си свикнал да гълташ.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg]

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]Image Image

urkoto

Музиканти громящи Новия Световен Ред

Мнениеот urkoto » 06 апр 2014 08:13

Здравейте, драги съфорумници. Както вчера обеща, Уреца се наема с тази нелека задача. Ето моите любими музиканти, громящи Новия световен ред и отчасти рептило-илюминатската паплач. Започвам с един пич, който открих наскоро но който е просто титан в тази област.

K-rino - Grand Deception

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=O5mSWLnJXY0[/youtube]

Тази е бих казал най-добрата му песен която съм чувал досега (той има сигурно 500 песни), громи илюминатската паплач по начин който не съм чувал другаде.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=h8Rf24KdOBw[/youtube]

Громи глобалистите, Новия Световен Ред и световното правителство, което ни води към ера на пост-хуманизъм и тотален контрол.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=n4LTC8pb21w[/youtube]

Показва планът за унищожаване на човешката раса - така нареченото изтъпяване и опростачване на световното население.

Други които си заслужава да се отбележат:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=afO8FskcdDI[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2cd85N5-O1g[/youtube]

Трябва да се отбележи, че рапърът е всъщност мюсюлманин, и то дълбоко вярващ. Има и още двама рапъра, които съм ви подготвил но малко бързам затова темата е с продължение!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

scot

Re: Музиканти громящи Новия Световен Ред

Мнениеот scot » 06 апр 2014 09:36

е тука вече припаднах от смех!
Да "громиш новия световен ред" чрез така наречения рап /нугърска музика без смисъл и ритъм, направена от наркомани, крадци и убийци/ е все едно да скочиш от тигана с маслото в огъня.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 06 апр 2014 10:10

Това някаква музика ли трябва да е? :roll:
Ако ги свържеш всичките "песни", няма да разбереш къде свършва едната и къде започва другата! ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 06 апр 2014 10:35

Любимците ми:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4jNyr6BJZuI[/youtube]
Image

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: „Русия ще завре с шутове, да ги е... българите,..."

Мнениеот wannabe » 06 апр 2014 10:36

Кашчей написа:
Не че нещо, ама откога Москва е в Азия :roll: Не намекваш сигурно за Индия, Пакистан или Непал, когато говориш за азиатски господари.. а може би имаш предвид Китай или Япония :roll:
Когато говориш за "..ви господари" себе си изключваш ли като жител на България, или имаш предвид само определена част от населението на страната ни? Тогава ти на кои господари се кланяш, че нещо не те виждам да си Gord Bulgarin?!

Горд Българин съм който не се кланя на някакви нещастни азитаци :) Москва може и да не е географски в Азия, но духовно и политически не е в Европа! Не съм видял да се прекланям, на който и да е! Не си слагам руски самолети, калашници и всичките символи на ruska духовна извисеност! Изобщо не мисля, че без rusia няма да има България! Напротив, без България нямаше да има rusia! Ако за вас съществува понятието малка България и velika rusia, това за мен не е на масата!
Как така всички излезнахме еднакво банкрутирали от савецкия съюз, но страни като Полша, Чехия, Унгария, Словакия, Латвия, Литва, Естония, Румения дръпнаха, а ние не? И аз ще ви кажа - през по-голямата част като ти управляват синът на Дмитрий Станишев, така ще е!
Най-големите са! Като не са на власт, пропагнадата работи на 6! Създават някакви митове, конспирации, легенди, Планът Ран-Ът, соросоиди, протестъри за употреба от малки душици. Като дойдат на власт няма план Ран-Ът има едни непрестанни тегления на заеми и толкова проруска позиция, че чак заприличваме на 16та страна от савецкия съюз! За 25 години преход БСП и ДПС са управлявали колко 16 години грубо. Излиза че или са некомпетентни или са крадливи след като сме на това състояние. Или по-логичното - има рептили които им пречат!
Вие си повтаряйте рептилите, те ще си карат S класите. А интелигентните хора ще продължат да се изселват към западна Европа, а не към rusia 8-) Между другото чакам опорна точка защо това е така и никой не отива нито да учи, нито да живее р раша!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: „Русия ще завре с шутове, да ги е... българите,..."

Мнениеот FLANKER » 06 апр 2014 11:12

wannabe написа:
Кашчей написа:
Не че нещо, ама откога Москва е в Азия :roll: Не намекваш сигурно за Индия, Пакистан или Непал, когато говориш за азиатски господари.. а може би имаш предвид Китай или Япония :roll:
Когато говориш за "..ви господари" себе си изключваш ли като жител на България, или имаш предвид само определена част от населението на страната ни? Тогава ти на кои господари се кланяш, че нещо не те виждам да си Gord Bulgarin?!

Горд Българин съм който не се кланя на някакви нещастни азитаци :) Москва може и да не е географски в Азия, но духовно и политически не е в Европа! Не съм видял да се прекланям, на който и да е! Не си слагам руски самолети, калашници и всичките символи на ruska духовна извисеност! Изобщо не мисля, че без rusia няма да има България! Напротив, без България нямаше да има rusia! Ако за вас съществува понятието малка България и velika rusia, това за мен не е на масата!
Как така всички излезнахме еднакво банкрутирали от савецкия съюз, но страни като Полша, Чехия, Унгария, Словакия, Латвия, Литва, Естония, Румения дръпнаха, а ние не? И аз ще ви кажа - през по-голямата част като ти управляват синът на Дмитрий Станишев, така ще е!
Най-големите са! Като не са на власт, пропагнадата работи на 6! Създават някакви митове, конспирации, легенди, Планът Ран-Ът, соросоиди, протестъри за употреба от малки душици. Като дойдат на власт няма план Ран-Ът има едни непрестанни тегления на заеми и толкова проруска позиция, че чак заприличваме на 16та страна от савецкия съюз! За 25 години преход БСП и ДПС са управлявали колко 16 години грубо. Излиза че или са некомпетентни или са крадливи след като сме на това състояние. Или по-логичното - има рептили които им пречат!
Вие си повтаряйте рептилите, те ще си карат S класите. А интелигентните хора ще продължат да се изселват към западна Европа, а не към rusia 8-) Между другото чакам опорна точка защо това е така и никой не отива нито да учи, нито да живее р раша!

Ooo,ти не си слагаш самолети и калашници ,ти направо черепи закачаш(огромна духовна извисеност) 8-) .Как да разбираме европейското духовенство ( знаеш за какво намеквам)?Москва има собствена политика,също като amerika.Ти познаваш всички българи и сигурно знаеш кой къде учи и работи.О да, Западна Европа е бленуваният оАзис.За политиците споменах вече-долно крадливо племе до един! Накак си пропускаш някои партии и елементи.Продължавай да дерзаеш с History chanel i Discovery 8-)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 06 апр 2014 11:38

Каква е тази повръщня , това музика ли е ? А този какъв музикант е ? На какво свири или пее ли ? Даже не се е появил във "Северна Корея търси таланти"

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 06 апр 2014 12:27

urkoto написа:Здравейте, драги съфорумници. Както вчера обеща, Уреца се наема с тази нелека задача. Ето моите любими музиканти, громящи Новия световен ред и отчасти рептило-илюминатската паплач. Започвам с един пич, който открих наскоро но който е просто титан в тази област.

K-rino - Grand Deception

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=O5mSWLnJXY0[/youtube]

Тази е бих казал най-добрата му песен която съм чувал досега (той има сигурно 500 песни), громи илюминатската паплач по начин който не съм чувал другаде...

Много добре, Урец. Предлагам ти да провериш и R.A. The Rugged Man, KRS-One и Immortal Technique също. А чалгари да не пишат много, щото да няма шамари. :twisted:
Офтопик:
Не разбирам защо темата е преместена тук, тя не е от чисто политическо естество. :? :roll:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Върни се в “Свободна зона”