Levskar_90 написа:Нали бяха стотина? Сега само 10Нещо ме подценяваш
Даже BadBoy95 е мой ник и вкарвам малко интрига да има
Аз само се чудя за какво точно ми имаш зъб, че все гледаш да ме обидиш? А и не виждам нищо нередно в предишния ми коментар...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Levskar_90 написа:Нали бяха стотина? Сега само 10Нещо ме подценяваш
Даже BadBoy95 е мой ник и вкарвам малко интрига да има
Levskar_90 написа:THE G.A.M.E написа:Levskar_90 написа:batmanlevski написа:щом на лъжата краката са къси,значи на автора краката са по 1 см.
ФАКТ ФАКТ ФАКТ МУХАХАХА![]()
![]()
![]()
Сега влез и се цитирай с останалите си профили.
Така де, така само с два, нЕма тежест.![]()
Ти си смени главата, че да имаш шанс за малко повече мозък.

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Кашчей написа:
Не че нещо, ама откога Москва е в АзияНе намекваш сигурно за Индия, Пакистан или Непал, когато говориш за азиатски господари.. а може би имаш предвид Китай или Япония
![]()
Когато говориш за "..ви господари" себе си изключваш ли като жител на България, или имаш предвид само определена част от населението на страната ни? Тогава ти на кои господари се кланяш, че нещо не те виждам да си Gord Bulgarin?!
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
wannabe написа:Кашчей написа:
Не че нещо, ама откога Москва е в АзияНе намекваш сигурно за Индия, Пакистан или Непал, когато говориш за азиатски господари.. а може би имаш предвид Китай или Япония
![]()
Когато говориш за "..ви господари" себе си изключваш ли като жител на България, или имаш предвид само определена част от населението на страната ни? Тогава ти на кои господари се кланяш, че нещо не те виждам да си Gord Bulgarin?!
Горд Българин съм който не се кланя на някакви нещастни азитациМосква може и да не е географски в Азия, но духовно и политически не е в Европа! Не съм видял да се прекланям, на който и да е! Не си слагам руски самолети, калашници и всичките символи на ruska духовна извисеност! Изобщо не мисля, че без rusia няма да има България! Напротив, без България нямаше да има rusia! Ако за вас съществува понятието малка България и velika rusia, това за мен не е на масата!
Как така всички излезнахме еднакво банкрутирали от савецкия съюз, но страни като Полша, Чехия, Унгария, Словакия, Латвия, Литва, Естония, Румения дръпнаха, а ние не? И аз ще ви кажа - през по-голямата част като ти управляват синът на Дмитрий Станишев, така ще е!
Най-големите са! Като не са на власт, пропагнадата работи на 6! Създават някакви митове, конспирации, легенди, Планът Ран-Ът, соросоиди, протестъри за употреба от малки душици. Като дойдат на власт няма план Ран-Ът има едни непрестанни тегления на заеми и толкова проруска позиция, че чак заприличваме на 16та страна от савецкия съюз! За 25 години преход БСП и ДПС са управлявали колко 16 години грубо. Излиза че или са некомпетентни или са крадливи след като сме на това състояние. Или по-логичното - има рептили които им пречат!
Вие си повтаряйте рептилите, те ще си карат S класите. А интелигентните хора ще продължат да се изселват към западна Европа, а не към rusiaМежду другото чакам опорна точка защо това е така и никой не отива нито да учи, нито да живее р раша!
urkoto написа:Здравейте, драги съфорумници. Както вчера обеща, Уреца се наема с тази нелека задача. Ето моите любими музиканти, громящи Новия световен ред и отчасти рептило-илюминатската паплач. Започвам с един пич, който открих наскоро но който е просто титан в тази област.
K-rino - Grand Deception
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=O5mSWLnJXY0[/youtube]
Тази е бих казал най-добрата му песен която съм чувал досега (той има сигурно 500 песни), громи илюминатската паплач по начин който не съм чувал другаде...
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 3 госта