За Вальо къде го прочетохте това, че пропуска 3 мача? Аз никъде не го виждам.

Аха, сега видях, в db го пише, но пък другаде го няма, така че нека изчакаме да видим какво ще кажат и другите медии, пък и уж трябваше да се разбере утре.
Иначе няма как да кажем, че Косоко е по-класен от Марто, но от началото на пролетта честно казано Марто не е по-добрият от двамата. Далеч е от най-силните си години и трудно може да изкара на високо темпо цял мач. Косоко и на мен ми късаше нервите есента, но през пролетта си играе добре. Срещу "Черноморец" раздвижи доста играта с влизането си (други вкараха головете, но той изостряше атаките и правеше смешни защитниците им), срещу "Левски" беше може би един от малкото ни адекватни играчи в първите 30 минути (отправи най-опасния ни удар, търсеше топката и не я бавеше, като я получи, а веднага разпределяше за халфовете; след червения картон вече просто рядко топката стигаше до него), а срещу "Славия" не игра добре, но пък вкара гол, така че и тогава пускането му донесе полза. Срещу "Литекс" беше един от най-добрите, като изключим ударите - преследваше и пресираше навсякъде защитниците им и доста пъти им отне топката. Не може да не сте забелязали колко по-лесно "оранжевите" изнасяха топката, след като Косоко излезе. А и не е съвсем вярно, че позициите им са различни - и двамата са крила, само че единият - ляво, а другият - дясно. Плюс това, и двамата бяха пускани като нападатели в по няколко мача през сезона. Като крило Марто е по-добър - на Косоко му хванаха цаката да му влизат по 2-3 играчи, щото е силен 1 на 1, и като го затворят до тъчлинията, губи топката и/или прави фаул. Обаче в центъра си развява коня и разнася защитниците насам-натам, а и на повече пространство по-добре му минават финтовете. Точно на сегашните позиции са си най-добре и двамата. Иначе Марто е мноооого по-класен играч, но като форма отстъпва.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...