Локо Сф - ЦСКА Сф (контрола) 04.04.2014г

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
russia

Re: Локо Сф - ЦСКА Сф (контрола) 04.04.2014г

Мнениеот russia » 04 апр 2014 23:36

Venko123 написа:
mironi88 написа:Мартин Петров, заедно с Гъргоров са най-класните играчи в този отбор и специално Марто трябва да получава много повече време за игра. Срамота, човека дето да цъка из Чемпиъншип дойде тук да играе срещу Любимец и сега ми лансира Косоко вместо него. Имам предвид, че ако трябва някой да се преквалифицира като нападател по начина по който се движи и завършва атаките Марто повече ще му приляга да играе на върха. Ясно е, че Ди Вани поне пролетта няма да го бъде. Да се даде и шанс на Долапчиев. Все още нападателя с най-много голове. Общо взето се дразня на твърдоглавието на Стойчо за някои негови решения.

Косоко е класи над Мартин Петров...Долапчиев? :oops:

В момента или по принцип? :roll:
Та те играят на различни постове, как можем да ги сравняваме? Класа...? Каква е класата на Косоко? Да не би да впечатлява с някаква убийствена успеваемост :? Или бие слабо във вратаря, или на два метра от страничната греда в аут! Това, че пристъпва бързо от крак на крак, не го прави "класен", още по-малко пък "с класи " над Мартин Петров, за който все пак са чували тук-там из Швейцария, Германия, Англия и Испания :) ! Косоко сигурно и семейството му не го знае къде е?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 апр 2014 23:38

Много ме кефи напоследък играта на ЦСКА! :)
Отдавна не сме разполагали с толкова грамотен отбор, всеки знае какво трябва да прави! :)
Браво на бате Стойчо, много ме радват момчетата! :P

Забелязвам една удивителна промяна в поведението на Косоко- от красиви, но безумно безсмислени финтове той започна да прави асистенции и точни удари, слаби, но точни. Точно на върха на атаката му е мястото, играе все по-добре! :)

Само и единствено Иван Стоянов не е на ниво и проваля доста от усилията на съотборниците си. Днес и Жереми Фо Поре едва не отбеляза гол, след паса с петичка на Мартин Петров, дори и той загатва за потенциал. :)

Ако играем до края на шампионата толкова добре, шансовете ни за титлата са съвсем реални. :)

Да се надяваме, че и Вальо Илиев ще е добре!
Последна промяна от dreben23 на 04 апр 2014 23:54, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 апр 2014 23:48

Да сравнява Куцоко с Мартин Петров може само пълен идиот! :evil:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 апр 2014 23:59

Е, губим го за следващите три мача, жалко! :cry: :cry:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 апр 2014 00:01

Когато говорим за ЦН Куцоко е в пъти по-удачен от дядо Марто.
Според мен Ди Вани тепърва ще ни радва.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 апр 2014 00:05

dreben23 написа:Е, губим го за следващите три мача, жалко! :cry: :cry:

Лошо, но пък имаме Крачунов, Чорбаджийски и Стоичков. :roll:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 апр 2014 00:25

За Вальо къде го прочетохте това, че пропуска 3 мача? Аз никъде не го виждам. :? Аха, сега видях, в db го пише, но пък другаде го няма, така че нека изчакаме да видим какво ще кажат и другите медии, пък и уж трябваше да се разбере утре.
Иначе няма как да кажем, че Косоко е по-класен от Марто, но от началото на пролетта честно казано Марто не е по-добрият от двамата. Далеч е от най-силните си години и трудно може да изкара на високо темпо цял мач. Косоко и на мен ми късаше нервите есента, но през пролетта си играе добре. Срещу "Черноморец" раздвижи доста играта с влизането си (други вкараха головете, но той изостряше атаките и правеше смешни защитниците им), срещу "Левски" беше може би един от малкото ни адекватни играчи в първите 30 минути (отправи най-опасния ни удар, търсеше топката и не я бавеше, като я получи, а веднага разпределяше за халфовете; след червения картон вече просто рядко топката стигаше до него), а срещу "Славия" не игра добре, но пък вкара гол, така че и тогава пускането му донесе полза. Срещу "Литекс" беше един от най-добрите, като изключим ударите - преследваше и пресираше навсякъде защитниците им и доста пъти им отне топката. Не може да не сте забелязали колко по-лесно "оранжевите" изнасяха топката, след като Косоко излезе. А и не е съвсем вярно, че позициите им са различни - и двамата са крила, само че единият - ляво, а другият - дясно. Плюс това, и двамата бяха пускани като нападатели в по няколко мача през сезона. Като крило Марто е по-добър - на Косоко му хванаха цаката да му влизат по 2-3 играчи, щото е силен 1 на 1, и като го затворят до тъчлинията, губи топката и/или прави фаул. Обаче в центъра си развява коня и разнася защитниците насам-натам, а и на повече пространство по-добре му минават финтовете. Точно на сегашните позиции са си най-добре и двамата. Иначе Марто е мноооого по-класен играч, но като форма отстъпва.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 апр 2014 01:36

В лайвспорт.
***САМО ЦСКА!***

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 апр 2014 02:02

Кировец написа:Когато говорим за ЦН Куцоко е в пъти по-удачен от дядо Марто.
Според мен Ди Вани тепърва ще ни радва.

Пред пенсия може и за космонавт да го пробваме Марто.През цялата му кариера не се появи този треньор-гений да се сети да го направи ЦН. :lol: А Куцоко може да лъска обувките дори и на Джонго. ;)
Надявам се за Ди Вани да си прав и на мен много ми се иска и тайно :) възлагам надежди на него.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 05 апр 2014 04:20

Общо взето някак си нямам чувството, че изстискваме максималното от този чудесно балансиран отбор, който се събра зимата. Видимо е, че с Галчев в средата сме по-добре отколкото с Тошко Янчев или Сънди, видимо е че сякаш Тони Силва към момента е по-добре да играе за сметка на Иван Стоянов. Даже ако трябва да съм честен не ни трябваше да събираме толкова много крила - Милисавлевич, Марто, Тони Силва, Карачанаков, И. Стоянов. Може би последния бе излишен. Но какво знаем ние де. В крайна сметка това ни е работата - да седим във форума и да бистрим състава. :) :) :) В добавка бих казал, че ще се радвам да видя как играе Браян Ереро на левия бек. Там Фо-Поре издиша здраво доста често. Също и играта на Здравко Илиев.

П.С. Радвам се и се изненадвам, че се получи една "класическа" тема без външни субекти в които си говорим изцяло за ЦСКА.
ИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”