"Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: "Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)

Мнениеот dreben23 » 31 мар 2014 22:33

За мен пък Куката е много слаб актьор, но като цяло всички са доста посредствени- правя евала на по-малкия Бахаров само, справя се великолепно и като турчин. Другите ми стоят много изкуствено във всеки филм, в който съм ги гледал. :cry: Стараят се, но не впечатляват. Личи си, че им липсва опит на някои от тях. Допада ми колегата на Мартин, има някаква харизма това момче. Не знам как се казва обаче актьорът.

Не мисля, че операторите и сценаристите са виновни за липсата на талант у актьорите. :) Куката е много слаб киноактьор, но пък благодарение на ролята си, се харесва толкова много и не се забелязва това.

Но е по-важното, че сериалът се продава! :) Имам и усещането, че тризначките от биг брадър са част от екипа на сценаристите, ама пък филма на мен си ми харесва. :)

На вас не ви харесва и играта на Арсенал, само че за мен тяхната е най-добра, всеки с мнението си. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 31 мар 2014 23:24

Куката и Марто си звучат изкуствено, все едно четат за пръв път сценария си.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 апр 2014 00:07

То цялото ни кино е адски изкуствено. Българските "актьори" въобще не умеят да пресъздават образи, те във всеки филм изглеждат, играят и звучат еднакво.

Цялата атмосфера е една такав изкуствена и фалшива, никакъв живец няма в тия филми и сериали.

Смеем се на турските сериали, ама там актьорите са класи над нашите пънове.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 апр 2014 01:20

kingofpop написа:Сценаристите са трагични направо....точно 10 минут преди Попето да гръмне Джаро, сами я той каза, че го иска жив...там като го гонеха и избяга при рамзяната на Ния...вижте, че вика, че го иска жив....къв е смисъла от тая работа тогава :o

http://www.vbox7.com/play:9980f7cfe3
ебаси яката музика....и като се сетя ква лудница беше втория сезон и сеа ква помия е направо... :|

Каза го по устав на колегите си.
Спомни си, че се скара на Мартин пред колегите му, че е пребил онзи полицай и после като останаха сами му благодари и че щял да направи същото дори щял да го убие. ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 апр 2014 08:52

becks32milan написа:Куката и Марто си звучат изкуствено, все едно четат за пръв път сценария си.

Мариан има едно добро качество - факта, че играе и с лице. Докато Марто през цялото време е с една каменна физиономия, не показва никаква емоция, независимо какво се случва и какво казва. Отделно и говоренето му е едно равно, все едно чете лекция.
В Холивуд има една специална школа, възникнала през 50-те, която се занимава изключително с това - играта на актьора с лице. Целта е всяка една емоция да бъде пресъздавана наистина реалистично, а не очевидно с напън, както го прави Марто. В сериала най-добър в това отношение е Иво, както и Попов и Туджаров. Куката също е добър, но понякога наистина преиграва. Останалите са гола вода. А едното ченге, не му запомних името, има такава нелепа прическа в стил Бекстрийт Бойс, че направо стилистите на филма да вземат да се гръмнат.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 01 апр 2014 13:46

vaskonti написа: А, сетих се - другия пълен провал е Явор Бахаров, като при него провал е освен играта му, така и стилистите му с тая абсурдна перука.

Васко, Явор Бахаров не е с перука! Гледах го в едно предаване и каза, че изправянето на косата му трае около 40-50 мин и това се прави преди всяка сцена, защото после бързо се накъдряла. ;) Иначе играта на Ивайло Захариев сме я коментирали много пъти. Е, не е добър колкото Бахарови, Билалов, Пенев, Сано и др, но може да не е имало по-добър. Вярно, че имаше доста недомислици в този сезон, но се надявам да оправят всичко за следващия. Прави ми впечатление, че в началото (първи сезон) всичко беше много добре обмислено. Може би са имали повече време да изпипат сценария, а сега работят "на педал" постоянно. Примерно сериалът започна как Мартин краде с баща си и го е страх от кучета. В следващите серии отново имаше случка на Мартин с куче и той отново изпита страх, но го преодоля в крайна сметка. Т.е. предварително се мислеше как ще се развие филмът и какви последствия ще имат вече казани или направени неща. В началото на сезона всичко бе малко серия за серия. Последните 4 епизода ми хареса, да видим как ще завърши сезонът. :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 апр 2014 17:03

Е значи още по-зле, щом не е перука! Тия стилисти са за разстрел, след като правят така, че истинската коса да изглежда като долнопробна перука! Но карай, това да е проблемът на сериала.
Първия сезон беше железен, сега този няма нищо общо като качество, като идеи и най-вече като реализация. Ще се повторя, но за мен най-смехотворната сцена беше когато ченгето се криеше успешно зад стъкло когато стреляха по него. Не знам какъв трябва да си за да ти хрумне подобен абсурд.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 апр 2014 08:52

Последният епизод ми хареса . Ако бях на мястото на Попов и аз така щях да постъпя , а Джаро се показа като най-глупавият мафиот !!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 апр 2014 08:55

ЕМИЛ написа:Последният епизод ми хареса . Ако бях на мястото на Попов и аз така щях да постъпя , а Джаро се показа като най-глупавият мафиот !!!

Да не се окаже, че Попов е халюцинирал? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 апр 2014 09:02

W84me написа:
ЕМИЛ написа:Последният епизод ми хареса . Ако бях на мястото на Попов и аз така щях да постъпя , а Джаро се показа като най-глупавият мафиот !!!

Да не се окаже, че Попов е халюцинирал? :mrgreen:

Надявам се ,че го е гръмнал :)

Върни се в “Свободна зона”