Не мисля, че операторите и сценаристите са виновни за липсата на талант у актьорите.

Но е по-важното, че сериалът се продава!

На вас не ви харесва и играта на Арсенал, само че за мен тяхната е най-добра, всеки с мнението си.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
kingofpop написа:Сценаристите са трагични направо....точно 10 минут преди Попето да гръмне Джаро, сами я той каза, че го иска жив...там като го гонеха и избяга при рамзяната на Ния...вижте, че вика, че го иска жив....къв е смисъла от тая работа тогава![]()
http://www.vbox7.com/play:9980f7cfe3
ебаси яката музика....и като се сетя ква лудница беше втория сезон и сеа ква помия е направо...
becks32milan написа:Куката и Марто си звучат изкуствено, все едно четат за пръв път сценария си.
vaskonti написа: А, сетих се - другия пълен провал е Явор Бахаров, като при него провал е освен играта му, така и стилистите му с тая абсурдна перука.
ЕМИЛ написа:Последният епизод ми хареса . Ако бях на мястото на Попов и аз така щях да постъпя , а Джаро се показа като най-глупавият мафиот !!!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:ЕМИЛ написа:Последният епизод ми хареса . Ако бях на мястото на Попов и аз така щях да постъпя , а Джаро се показа като най-глупавият мафиот !!!
Да не се окаже, че Попов е халюцинирал?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта