Христолов иска да купи акциите на Коко Динев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Re: Христолов иска да купи акциите на Коко Динев

Мнениеот smurfcho » 02 апр 2014 20:02

plovdivram написа:
Raoul_Duke написа:
plovdivram написа:...

Рамче, кай ся как мина снощи сбирката на потниците? Чувам, че Тишо, дето иначе не може да върже две думи на кръст, избухнал с революционни предложения :mrgreen: Дай малко инфо от кухнята, антрето и килера :lol:

Ей' т'ва за "потниците" също ми е интересен въпрос!!! :) Откъде дойде т'ва бе майна?!! :) К'ви са тези "потници" 'дет' все са ви в устата?!! :) Видяли сте някой с ПОТНИК или пак сте ЧУЛИ или ПРОЧЕЛИ нечиий думи, които са ви 'АРЕСАЛИ?! :) Кажи ми наистина... откъде е т'ва с потниците, че наистина не ми става ясно!!! Казвам го съвсем сериозно!

Това потник за първи път го бях чул от техен фен преди 10 години, който беше впечатлен как на друг техен такъв му викнали ей потник...Това е като селското им потекло от Рогош и Маноле, което от известно време се опитват на нас да го прекарат :oops: Иначе от тази тема се разбра, че чичо Митко е ограден от ДПС, които му обещали 2 000 000 за автентичния Ботев, а го фалираха, за да ги спестят!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 02 апр 2014 20:03

Изображение
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 02 апр 2014 20:08

Още една тема показваща любовта на турчина към отбора му и за това, че не изпитват омраза към Отборът на града към който се причисляват...
Последна промяна от smurfcho на 02 апр 2014 20:25, променено общо 1 път.
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 02 апр 2014 20:24

smurfcho написа:Още една тема показваща любовта на турчина към отбора му и за това, че не изпитват омраза към Отборът на града към който се причислява...

Изображение
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 03 апр 2014 09:34

El Commandante написа:
plovdivram написа:
Raoul_Duke написа:Е, не сме "висока" топка като тези, които протестираха за по 50 лева на калпак :lol:

Ти ако искаш сега и за "Вълчо - нелегалното такси" и "Всички фенове на Локото са от Столипиново" може да кажеш по нещо!!!

Ама да кажеш дори КОЙ е отбора, чиято снимка постна ЛИЧНО ТИ!!! НИЩО?!! Е, как да кажеш нещо?!! Нали когато незнаем какво да кажем "идват" "Вълчовците", "Столипиновци", "Черешарите", "Зрънковите", "Шатрите на Зеки Байрамите".... и какви ли не още ГЛУПОСТИ!!! Ей това е "НИСКА" топка!!! Като не знаеш какво да кажеш, дори за СОБСТВЕНИТЕ си твърдения, да почнеш да говориш ГЛУПОСТИ, с ясното съзнание, че те са такива, ама нали трябва да кажеш нещо!!!

Аре стига се обяснявай,ми заминавай за В група,където ви чакат големите спонсори и големите пари...

ТИЧХИЧКО, Команданте "ЛИКВИДАТОР" Че Гервара!!! :) тихичко!!! :)
Какво стана с онова, 'дето те попитах... ей', там, когато си дискутирахме за отборите тънещи в "ЗАБРАВА".... :)
Та!!! Откри ли - защо хората възстановили "Спартак" Пд казват, че "ВИНАГИ ще бъдат благодарни на Локомотив Пловдив"?!! Само да ти кажа, че може да се съберете с Раула, да търсите :) ... Защо ли?! Защото аз така и не разбрах дали той (Раула) е наясно с отбора, чиято снимка ми бе постнал малко по-назад в темата... Та!!! Може да се съберете и заедно да търсите отговорите, защото тази снимка и въпроса, на който ти не искаш да отговориш имат нещо много общо!!!

А!!! И Рауле, какво стана?!! Гледам, че след Христолов имаме вече и желание от Абрамович!!! :) Подписано при това!!! :) ... Бая време сте отделили вчера майна!!! :) То човек като се замисли само - какво ли щеше да е ако ви бяхме интересни, а не безинтересни, както твърдите?!! :) То си е направо СТРАШНО само да си го помисли човек, 'щом сега, когато "НЕ сме ви интересни" отделяте толкова време, енергия и "умения" за да "творите" такива "дела"!!! :)
Изображение

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 03 апр 2014 11:48

plovdivram написа:То човек като се замисли само - какво ли щеше да е ако ви бяхме интересни, а не безинтересни, както твърдите?!! :) То си е направо СТРАШНО само да си го помисли човек, 'щом сега, когато "НЕ сме ви интересни" отделяте толкова време, енергия и "умения" за да "творите" такива "дела"!!! :)

Ще ти се, да сте ни "интересни"! Интересни сте на 20 човека, в 380 хиляден град! За останалите сте, 50 седмици статистика и две седмици дерби. Хайде не си придавай/те толкова голямо значение!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 03 апр 2014 12:20

Cicero написа:
plovdivram написа:То човек като се замисли само - какво ли щеше да е ако ви бяхме интересни, а не безинтересни, както твърдите?!! :) То си е направо СТРАШНО само да си го помисли човек, 'щом сега, когато "НЕ сме ви интересни" отделяте толкова време, енергия и "умения" за да "творите" такива "дела"!!! :)

Ще ти се, да сте ни "интересни"! Интересни сте на 20 човека, в 380 хиляден град! За останалите сте, 50 седмици статистика и две седмици дерби. Хайде не си придавай/те толкова голямо значение!

Тези можеш да ги разправяш на някой от Разград, 'дето не е идвал в Пловдив за повече от няколко часа!!!
Аз съм си от Пловдив и съм наясно колко "сме 50 седмици статистика и две седмици дерби"... ама продължавайте да си се САМОЗАБЛУЖДАВАТЕ с вашето "ДЕРБИ с Левски".... онези, дето на последното ви "такова" ви попитаха "Кои бяхте вие?" ... Поради факта, че си ТУК и ПИШЕШ самият ти, изниква естествено и въпроса - ти от тези "20", на които сме интересни тук ли си или от останалите 379 980?!
Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 03 апр 2014 13:08

Изрезка, наясно съм и с отбора и със стадиона и с повечето(макар и не с всички, признавам) играчи от снимката. В противан случай нямаше да я поствам. Но така или иначе не ми се влиза в безсмислении спорове с феновете на "не особено популярния отбор", които са шепа наследници на хора, нахлули в Пловдив от някое диво село, за да бачкат като общаци във вагоноремонтното депо :mrgreen:

Браво на агент Золумий за жребия :mrgreen: Явно е забравил унижението с гуменките и жълто-черното в него е заговорило :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 03 апр 2014 13:17

Raoul_Duke написа:Изрезка, наясно съм и с отбора и със стадиона и с повечето(макар и не с всички, признавам) играчи от снимката. В противан случай нямаше да я поствам. Но така или иначе не ми се влиза в безсмислении спорове с феновете на "не особено популярния отбор", които са шепа наследници на хора, нахлули в Пловдив от някое диво село, за да бачкат като общаци във вагоноремонтното депо :mrgreen:

Браво на агент Золумий за жребия :mrgreen: Явно е забравил унижението с гуменките и жълто-черното в него е заговорило :mrgreen:

Рауле, Рауле... С нищо не си наясно!!! Или поне ти трябваха почти 24 часа да стигнеш до нещо, 'дето пусна "на сляпо"!!! :)
Уж говореше за НАШИЯ стадион, а пускаш снимка на друг отбор, който вече съм сигурен, че си проучил и си установил, че всъщност СЪЩО е СЪСОБСТВЕНИК на стадиона!!! Ама така и не разбрахме по каква линия е СЪСОБСТВЕНИК на това място... Не разбрахме и каква е по-нататъшната му съдба!!! Да не говорим, че пак правиш СВОБОДНИ "съчинения" и по най-АРОГАНТНИЯ начин обиждайки някакви хора, които даже и ти не си наясно като споменаваш това, за какво го споменаваш!!! В същото време ако си сложиш ръка на сърцето и споделиш с нас какво и откъде ти е потеклото, кой-знае какво ще се окаже, че е... :) Ама да.... забравих-ти даже името си не искаш да споделиш, какво остава да ни кажеш за потеклото си!!! :)

А!!!И Рауле... Кажи с'а! Кой измежду "20-те" в този форум, които демонстрират интереса си към нас написа "Писмото на Христолов до феновете на Локо Пд"?!!! :) Надявам се не си бил ти?!! :)
Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 03 апр 2014 13:36

plovdivram написа:Или поне ти трябваха почти 24 часа да стигнеш до нещо, 'дето пусна "на сляпо"

Изрезка, ти що си мислиш, че живея, за да си кореспондирам с мЪкедонистите от как беше... "най-селския отбор с най-селски треньор и най-селски фенове"...??? Отговарям сега, защото от вчера, чак сега преглеждам темата. Просто е. Просто като потник-кебапчия :mrgreen:
Ти за моето потекло не се тревожи. Още пра-родителите ми са имали къща в идеалния център на града, което е нямало как да стане ако си пришълец-стрелочник напр. :mrgreen: Гледайте там да пооправите(или пренапишите :mrgreen: ) потеклото на някои от видните ви тартори като Кита от Съединение и другите потници, които ходиха да му помагат със събирането на чушките от полето :mrgreen: Знаем някои неща от битието на "истинските майни" първо поколение :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”