El Commandante написа:plovdivram написа:Raoul_Duke написа:Е, не сме "висока" топка като тези, които протестираха за по 50 лева на калпак

Ти ако искаш сега и за "Вълчо - нелегалното такси" и "Всички фенове на Локото са от Столипиново" може да кажеш по нещо!!!
Ама да кажеш дори КОЙ е отбора, чиято снимка постна ЛИЧНО ТИ!!! НИЩО?!! Е, как да кажеш нещо?!! Нали когато незнаем какво да кажем "идват" "Вълчовците", "Столипиновци", "Черешарите", "Зрънковите", "Шатрите на Зеки Байрамите".... и какви ли не още ГЛУПОСТИ!!! Ей това е "НИСКА" топка!!! Като не знаеш какво да кажеш, дори за СОБСТВЕНИТЕ си твърдения, да почнеш да говориш ГЛУПОСТИ, с ясното съзнание, че те са такива, ама нали трябва да кажеш нещо!!!
Аре стига се обяснявай,ми заминавай за В група,където ви чакат големите спонсори и големите пари...
ТИЧХИЧКО, Команданте "ЛИКВИДАТОР" Че Гервара!!!

тихичко!!!

Какво стана с онова, 'дето те попитах... ей', там, когато си дискутирахме за отборите тънещи в "ЗАБРАВА"....
Та!!! Откри ли - защо хората възстановили "Спартак" Пд казват, че "ВИНАГИ ще бъдат благодарни на Локомотив Пловдив"?!! Само да ти кажа, че може да се съберете с Раула, да търсите

... Защо ли?! Защото аз така и не разбрах дали той (Раула) е наясно с отбора, чиято снимка ми бе постнал малко по-назад в темата... Та!!! Може да се съберете и заедно да търсите отговорите, защото тази снимка и въпроса, на който ти не искаш да отговориш имат нещо много общо!!!
А!!! И Рауле, какво стана?!! Гледам, че след Христолов имаме вече и желание от Абрамович!!!

Подписано при това!!!

... Бая време сте отделили вчера майна!!!

То човек като се замисли само - какво ли щеше да е ако ви бяхме интересни, а не безинтересни, както твърдите?!!

То си е направо СТРАШНО само да си го помисли човек, 'щом сега, когато "НЕ сме ви интересни" отделяте толкова време, енергия и "умения" за да "творите" такива "дела"!!!