100 Годишнината на ПФК "Левски" София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ultrasbooks.com
Контакти:

Re: Въпросът е кой стои зад Тити Папазов?

Мнениеот ultrasbooks.com » 03 апр 2014 07:58

Тука явно всички сутрин кафето с Пеевски го пиете, след това обядвате с Цецоууу Васиииуееев, вечеряте с Боко и после в Найт Флайт сте на една маса с Перчема.
Няма как иначе да сте толкова навътре в нещата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 03 апр 2014 08:01

Някои от пишещите тук сигурно са ходили прави под масата през 1997 г., но сблъсъците на 10 януари същата година бяха предизвикани от фенове на Левски. След това се почнаха едни огромни и агресивни протести и комунистическото тогава правителство падна след двадесетина дена. Така, че да се говорят неща наизсуст е меко казано глупаво. Нашата основна цел си остава да разкараме агент Тара. Съвсем ясно е, че битката за Левски се води между ГЕРБ и БСП(ДПС), точно както това се случва в държавата. Кой на кого е човек можем само да гадаем?

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 03 апр 2014 08:57

По-голяма глупост от тази:
сблъсъците на 10 януари същата година бяха предизвикани от фенове на Левски

не бях чел!

Тогава бях студент първа година в СУ и много ясно си спомням всички тези събития,защото бях част от тях.Сблъсъците бяха,защото народът беше в безизходица,окраден,дъвкан и изплют от Жан Виденов и свитата му.Ако може някой да се отличи като лице на тия събития,това по-скоро бяха Камен и Слави Трифонов и ко,които бяха винаги на първите редици!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 03 апр 2014 09:16

За огромно съжаление, съвсем нормално е в това подобие на държава, да си на страната на мутрите с пари и власт. Не го оправдавам този шут, но едва ли ще застане на страната на феновете, които са си обикновени хора...А нека не забравяме, че Бай Ганьо си е най-обикновена, проста мутра. Такива са си и ТИМ, Цецу, Дебелян, Зализания, Тото Динев, Гришата, Сашо апашо и т.н. - нашия бизнес елит :lol: :oops:

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 03 апр 2014 09:51

Авторчето си е провокаторче ми се струва...желае да настрои хората срещу един човек със синьо сърце...може и да му хлопа дъската на Тити от време на време но наистина обича Левски.Въпросът е кой стои зад вас gerena1914 ? Защо не пишете с оригиналното си име?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 апр 2014 09:52

Черният козел написа:
костенурк написа:
MAXIMUS написа:Този Папазов е такава маймуна, че за някой лев ще предаде семейството си. Цветан Василев и прасето Пеевски му хвърлят по някой лев и той сваля гащите. Не само ще реве по ефирите ами и други неща ще прави. А фен клуба го нямаше, защото няма Батков, няма кинти ! Нещата са толкова прости и прозрачни, че само тези около 50 човека не са го разбрали още . След Батков идва по-голямото зло. Така, че пътя е един - фалит и отърваване от долните комунисти и мазни агенти !
Това е положението за съжаление, скъпи ми бра'чеди !

глупости.Батков им осигурява най големия бюджет в А група :idea: или ако не най големия имат втория след Лудогорец.други им са проблемите.хората които правят трансферите от там цоцат яко кинти Иво Тонев и разни други ама там е такъв батак че няма оправия

Искам да ти се извиня,мислех те за доста тъп но след горенаписаното което отчасти е вярно,си променям мнението :roll:

Амииии, бъркаш са :mrgreen: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 апр 2014 09:57

Кой стоял зад Папазов??? Хм... Тодоре, излез бе :lol: Излез да ти се порадват 'ората :mrgreen: Мислиш си, че си се скрил, аа на Тити гърба е тесен, мустака ти стърчи... :mrgreen:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 03 апр 2014 10:36

mor написа:Авторчето си е провокаторче ми се струва...желае да настрои хората срещу един човек със синьо сърце...може и да му хлопа дъската на Тити от време на време но наистина обича Левски.Въпросът е кой стои зад вас gerena1914 ? Защо не пишете с оригиналното си име?

Човек със синьо сърце, който по една случайност до 15-16 годишна възраст е бил запален цесекар. Самият той в своите разкази изтъква ред комични причини за това "пребоядисване". Тити е емоционалнообременена личност, това си пролича и при последните му "подвизи" в Самоков.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 03 апр 2014 10:45

luxorus написа:По-голяма глупост от тази:
сблъсъците на 10 януари същата година бяха предизвикани от фенове на Левски

не бях чел!

Тогава бях студент първа година в СУ и много ясно си спомням всички тези събития,защото бях част от тях.Сблъсъците бяха,защото народът беше в безизходица,окраден,дъвкан и изплют от Жан Виденов и свитата му.Ако може някой да се отличи като лице на тия събития,това по-скоро бяха Камен и Слави Трифонов и ко,които бяха винаги на първите редици!

след като твърдиш,че Слави и Тончо Токмакчиев са били начело на протестите.
кажи ми колко камъка хвърлиха срещу парламента и народните представители.
истината е съвсем друга,една част от олигархията плати на "сините" фенове за предизвикване на бунтовете и спусна Костов за премиер.
става въпрос за едни червени милионери които се страхуваха от Жан Виденов както БКП елита се страхуваше от Тодор Живков да не им вземе откраднатото и го свалиха през 1989 година.
а дс изигра важна роля с лансирането на актьорите от "ку-ку" които са най добре замислената пропаганда на БКП.
единия режисьор Корумбашев вече е народен представител от БСП
другия Нидал Алгафари е член на БСП,може би случайно!
третия Любен Дилов-син уж със СДС , а всъщност не чак до там.сега и той е спуснат в една телевизия да взима много добри хонорари.
Зуека,Марта Вачкова и те със топли местенца за по няколко хилядарки на месец.
а съвсем случайно всички те са привърженици на цска!?!?
само Воденичаров не е.
много случайности в тази наша малка България.
може да питате,ще ви отговоря на всички въпроси за случилото се от 1989-1997 години.
разбира се на всичко ,което не е подсъдно за публикуване.

Върни се в “Архив”