Няма как иначе да сте толкова навътре в нещата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
сблъсъците на 10 януари същата година бяха предизвикани от фенове на Левски
Черният козел написа:костенурк написа:MAXIMUS написа:Този Папазов е такава маймуна, че за някой лев ще предаде семейството си. Цветан Василев и прасето Пеевски му хвърлят по някой лев и той сваля гащите. Не само ще реве по ефирите ами и други неща ще прави. А фен клуба го нямаше, защото няма Батков, няма кинти ! Нещата са толкова прости и прозрачни, че само тези около 50 човека не са го разбрали още . След Батков идва по-голямото зло. Така, че пътя е един - фалит и отърваване от долните комунисти и мазни агенти !
Това е положението за съжаление, скъпи ми бра'чеди !
глупости.Батков им осигурява най големия бюджет в А групаили ако не най големия имат втория след Лудогорец.други им са проблемите.хората които правят трансферите от там цоцат яко кинти Иво Тонев и разни други ама там е такъв батак че няма оправия
Искам да ти се извиня,мислех те за доста тъп но след горенаписаното което отчасти е вярно,си променям мнението
mor написа:Авторчето си е провокаторче ми се струва...желае да настрои хората срещу един човек със синьо сърце...може и да му хлопа дъската на Тити от време на време но наистина обича Левски.Въпросът е кой стои зад вас gerena1914 ? Защо не пишете с оригиналното си име?
luxorus написа:По-голяма глупост от тази:сблъсъците на 10 януари същата година бяха предизвикани от фенове на Левски
не бях чел!
Тогава бях студент първа година в СУ и много ясно си спомням всички тези събития,защото бях част от тях.Сблъсъците бяха,защото народът беше в безизходица,окраден,дъвкан и изплют от Жан Виденов и свитата му.Ако може някой да се отличи като лице на тия събития,това по-скоро бяха Камен и Слави Трифонов и ко,които бяха винаги на първите редици!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта