MuFc1878
Очаквам подобен състав
Само смени Карик с Флечър и ще бъде много добре.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MuFc1878
Очаквам подобен състав
MuFc1878 написа:Това за кътните зъби защо не го говорехте миналия сезон? 11 точки пред Сити или пак старите приказки за съдията, късмета и куп други глупости. В момента в Юнайтед текат огромни промени!
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:1-4

[/offtopic]tsvetomir01 написа:!!!!!!Значи по темата ако ние невярваме че ще спечелим то тогава за кво сме фенове на отбора а ?Просто искам да кажа че ние феновете трябвам да мислим
положително и винаги да се надяваме на победа и какво този сезон няма да бъдем шампиони не винаги печелим но вярно е с нов тренюр сме но не трябва виним само тренюра не той играе на терена.това е моето мнение.Но само да добавя че и аз искам нов тренюри ще ви кажа защо аз виня мойс.
Аз виня мойс защото когато дойде съра мина 3-4 г без купа чак 1991 първа спечелли първа я си трофей и от тогава той купи играчи който направиха отбора!!!(истински играчи) Въпроса е че сега мойс дойде в отбор който е спечелил купата и с играчи от световна класа а той ко напрай развали го![]()
![]()
![]()
![]()

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта