ШЛ | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши първият 1/4 финал?

Анкетата завърши на 01 апр 2014 18:26

Победа за Манчестър Юнайтед
18
24%
Равенство
3
4%
Победа за Байерн Мюнхен
54
72%

Общо гласове: 75

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: ШЛ | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен

Мнениеот MASTER_COOL » 31 мар 2014 09:52

MuFc1878
Очаквам подобен състав :roll:

Само смени Карик с Флечър и ще бъде много добре.
Важното е да излезеш с чест !

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 31 мар 2014 11:21

Ще бъда скромен в прогнозата си - 1-1.

Владо
Контакти:

Мнениеот Владо » 31 мар 2014 15:36

MuFc1878 написа:Това за кътните зъби защо не го говорехте миналия сезон? 11 точки пред Сити или пак старите приказки за съдията, късмета и куп други глупости. В момента в Юнайтед текат огромни промени!

Първо-фен съм на Байерн и ти говоря по принцип,или ще кажеш,че нямахте доста закучени мачове,които ги взимахте с гол в последната минута?Явно не си ме разбрал добре,в Англия играчите са свикнали с името на клуба,докато в Евро-турнирите не е така,това имах предвид.Не знам какво се репчиш за едното нищо.Нито съм писал за съдии,нито за късмет и каквото и да е там.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 31 мар 2014 16:22

1-4
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 31 мар 2014 16:31

kingofpop написа:1-4

Попе, ти уби надеждите ми :oops: Като напишеш нещо и се обратното става :cry:

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 31 мар 2014 16:34

Манчестър Юнайтед вижда Карло Анчелоти като потенциален заместник на Дейвид Мойс начело на клуба

Манчестър Юнайтед готви амбициозна оферта за Аарън Ленън от Тотнъм и може да предложи Хавиер Ернандес като разменна монета

Легендата Райън Гигс обмисля да напусне Манчестър Юнайтед заради обтегнатите отношения с новия мениджър Дейвид Мойс
Изображение

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 31 мар 2014 17:14

Пресконференцията

Запитан Мойс дали напрежението е върху Байерн,защото са действащи шампиони той отговори - "Смятам,че то е по равно защото и ние искаме да спечелим този мач.Излизаме знаейки,че сме достатъчно добри като всеки един отбор,трябва да го показваме доста по-често,но аз вярвам напълно в моите футболисти.Тази година се турнира е добър за нас ,дойдох без никакъв опит в него и се справяме добре в него и утре срещаме най-голямото си предизвикателство в него - Байерн Мюнхен."

Относно местата за утрешния мач - "Имам чувството,че всички играчи искат да играят,в тренировките те показват че са готови да участват в големи мачове както е било през всичките тези години."

Мойс признава,че имаме проблеми в защита заради контузии,но не желае да си разкрива състава на Байерн нито на журналистите,само се знае че ще има една или две промени със сигурност.Хвалби по адрес на Кагава и сериозно обмисля да го използва утре.

Дали ще се хвърлят утре да вземат достатъчно добър резултат преди реванша - "Това е очевидно,но все пак всичко се решава в два мача така,че и двата двубоя са еднакво важни.Ние сме наясно,че искаме да отидем с шанс в Германия да продължим,така че ще бъдем предпазливи,но силно искаме да отидем в Мюнхен с победа."

Гигс е бил с Мойс на пресконференцията - "Не се виждаме като аутсайдери,виждаме се като Манчестър Юнайтед играещ като домакин в Шампионската Лига и гледаме с оптимизъм напред. ;)
Последна промяна от Tobacco на 31 мар 2014 17:39, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic][/offtopic]

tsvetomir01
Контакти:

Мнениеот tsvetomir01 » 31 мар 2014 17:25

Значи по темата ако ние невярваме че ще спечелим то тогава за кво сме фенове на отбора а ?Просто искам да кажа че ние феновете трябвам да мислим
положително и винаги да се надяваме на победа и какво този сезон няма да бъдем шампиони не винаги печелим но вярно е с нов тренюр сме но не трябва виним само тренюра не той играе на терена.това е моето мнение.Но само да добавя че и аз искам нов тренюр :) и ще ви кажа защо аз виня мойс.
Аз виня мойс защото когато дойде съра мина 3-4 г без купа чак 1991 първа спечелли първа я си трофей и от тогава той купи играчи който направиха отбора!!!(истински играчи) Въпроса е че сега мойс дойде в отбор който е спечелил купата и с играчи от световна класа а той ко напрай развали го !!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 31 мар 2014 17:52

tsvetomir01 написа:
Значи по темата ако ние невярваме че ще спечелим то тогава за кво сме фенове на отбора а ?Просто искам да кажа че ние феновете трябвам да мислим
положително и винаги да се надяваме на победа и какво този сезон няма да бъдем шампиони не винаги печелим но вярно е с нов тренюр сме но не трябва виним само тренюра не той играе на терена.това е моето мнение.Но само да добавя че и аз искам нов тренюр :) и ще ви кажа защо аз виня мойс.
Аз виня мойс защото когато дойде съра мина 3-4 г без купа чак 1991 първа спечелли първа я си трофей и от тогава той купи играчи който направиха отбора!!!(истински играчи) Въпроса е че сега мойс дойде в отбор който е спечелил купата и с играчи от световна класа а той ко напрай развали го
!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)

Напълно си прав,но ако издънките продължат няма шефовете да го издържат и,ще го ракарат.Поне аз така си мисля.
Последна промяна от CECO_1981 на 31 мар 2014 17:55, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
hellsgate
Контакти:

Мнениеот hellsgate » 31 мар 2014 17:55

Изображение

Ето с това ако започнем , ще имаме някакви шансове.
You know how good you are, you know the jersey you're wearing, you know what it means to everyone here and don't ever let yourself down. The expectation is always there.
- Sir Alex Ferguson

Върни се в “Манчестър Ю”