DarkPsy написа:Смърди, ама не на тото.
На мен от далече ми мирише на тото, тези, които сте по-близо до епицентъра, може и да друго да усещате и други подробности.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
DarkPsy написа:Смърди, ама не на тото.
Tribune East 1912 написа:Домуса, тая селска пръчка, да не се прави на много оборотен, ми да си забие фортуна в гъза! И не ми се правете на ощипани фенчетата на крейзифорест, че ако не беше тоя плешивия щяхте да паднете.
Hohohoho написа:костенурк написа:Hohohoho написа:DarkPsy написа:Смърди, ама не на тото.
На мен от далече ми мирише на тото, тези, които сте по-близо до епицентъра, може и да друго да усещате и други подробности.
точно Василев избива 60 милиона инвестиции с тотогледай си лафката глупак
Василев не, ама някой по-надолу в йерархията яко блажи. Пък може и да греша и да не може да играете.
Tribune East 1912 написа:Домуса, тая селска пръчка, да не се прави на много оборотен, ми да си забие фортуна в гъза! И не ми се правете на ощипани фенчетата на крейзифорест, че ако не беше тоя плешивия щяхте да паднете.
IvailoRz написа:Tribune East 1912 написа:Домуса, тая селска пръчка, да не се прави на много оборотен, ми да си забие фортуна в гъза! И не ми се правете на ощипани фенчетата на крейзифорест, че ако не беше тоя плешивия щяхте да паднете.
И вие , ако ни бяха признали гола в Коматево . А сега сбърка и при двете положения .
костенурк написа:Hohohoho написа:костенурк написа:Hohohoho написа:DarkPsy написа:Смърди, ама не на тото.
точно Василев избива 60 милиона инвестиции с тотогледай си лафката глупак
Василев не, ама някой по-надолу в йерархията яко блажи. Пък може и да греша и да не може да играете.
кои да блажи нали ще му одреже ръчичкитепросто играем без тренер сума ти време.зимайте си тоя малоумен каун в фалиралия краварник пасвате си идеално
Hohohoho написа:Мчи той си подаде оставката, ама не му я приеха. Аз съм навит да се връща, с него бяхме отборът, който нямаше конкуренция.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта