XХХ кръг, Лудогорец - "Ботев" Пд - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hohohoho

Re: XХХ кръг, Лудогорец - "Ботев" Пд

Мнениеот Hohohoho » 30 мар 2014 21:52

DarkPsy написа:Смърди, ама не на тото.

На мен от далече ми мирише на тото, тези, които сте по-близо до епицентъра, може и да друго да усещате и други подробности. :)

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 30 мар 2014 21:53

Домуса, тая селска пръчка, да не се прави на много оборотен, ми да си забие фортуна в гъза! И не ми се правете на ощипани фенчетата на крейзифорест, че ако не беше тоя плешивия щяхте да паднете.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 30 мар 2014 21:59

Tribune East 1912 написа:Домуса, тая селска пръчка, да не се прави на много оборотен, ми да си забие фортуна в гъза! И не ми се правете на ощипани фенчетата на крейзифорест, че ако не беше тоя плешивия щяхте да паднете.

И вие , ако ни бяха признали гола в Коматево . А сега сбърка и при двете положения .

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 30 мар 2014 22:00

Hohohoho написа:
костенурк написа:
Hohohoho написа:

На мен от далече ми мирише на тото, тези, които сте по-близо до епицентъра, може и да друго да усещате и други подробности. :)

точно Василев избива 60 милиона инвестиции с тото :lol: гледай си лафката глупак

Василев не, ама някой по-надолу в йерархията яко блажи. Пък може и да греша и да не може да играете. :lol:

кои да блажи нали ще му одреже ръчичките :lol: просто играем без тренер сума ти време.зимайте си тоя малоумен каун в фалиралия краварник пасвате си идеално 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Crazy Forest
Контакти:

Мнениеот Crazy Forest » 30 мар 2014 22:00

Tribune East 1912 написа:Домуса, тая селска пръчка, да не се прави на много оборотен, ми да си забие фортуна в гъза! И не ми се правете на ощипани фенчетата на крейзифорест, че ако не беше тоя плешивия щяхте да паднете.

А вие каква игра показахте че сте щели да ни биете - оня ден падате от най-слабия Левски , черно море не може да биете,

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 30 мар 2014 22:02

IvailoRz написа:

И вие , ако ни бяха признали гола в Коматево . А сега сбърка и при двете положения .

Стига си чел мантри. И вашите си признаха, че гол в Коматево няма!

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 30 мар 2014 22:16

костенурк написа:
Hohohoho написа:
костенурк написа:
Hohohoho написа:

точно Василев избива 60 милиона инвестиции с тото :lol: гледай си лафката глупак

Василев не, ама някой по-надолу в йерархията яко блажи. Пък може и да греша и да не може да играете. :lol:

кои да блажи нали ще му одреже ръчичките :lol: просто играем без тренер сума ти време.зимайте си тоя малоумен каун в фалиралия краварник пасвате си идеално 8-)

Мчи той си подаде оставката, ама не му я приеха. Аз съм навит да се връща, с него бяхме отборът, който нямаше конкуренция.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 30 мар 2014 22:20

Hohohoho написа:Мчи той си подаде оставката, ама не му я приеха. Аз съм навит да се връща, с него бяхме отборът, който нямаше конкуренция.

С него, ама и с НС! Без Сираков щяхте да сте гола вода.

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 30 мар 2014 22:47

На майка ви п.....а рязана, селяндурска, говоря за публиката :evil: В Пловдив ги посрещаме с аплодисменти, нещастните селяко-резаци се сцепиха да псуват цял мач.Жал ми е за вас ,никога няма да надскочите селския си манталитет и турските си корени. За мача, ми той свърши в 22 мин., "националната кауза" три дни да бяхме играли гол нямаше да вкара.

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 30 мар 2014 22:54

Мутренско тимаджийска сган без публика. :mrgreen: С гелосана мутра психопат собственик :evil:

Върни се в “Лудогорец”