Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Станимир Стоилов: Ботев ще подобрява играта си

Мнениеот ЕМИЛ » 29 мар 2014 14:16

Мъри , от лятото ща доведеш ли в Левски Доре , Хамза и власите или ще ни замажеш очичките с Мариян и Сърмичката ?

Потребителски аватар
М. Стоилов

Мнениеот М. Стоилов » 29 мар 2014 14:18

ЕМИЛ написа:Мъри , от лятото ща доведеш ли в Левски Доре , Хамза и власите или ще ни замажеш очичките с Мариян и Сърмичката ?

Аз имам дългосрочен ангажимент към г-н Василев, а проекта Ботев Пд беше започнат от нас и се иска търпение. В момента не мисля за завръщане в Левски, но един ден кой знае.
В момента мисля единствено за работата ми в Ботев Пд и целите които имаме като поставени.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 29 мар 2014 14:20

М. Стоилов написа:
ЕМИЛ написа:Мъри , от лятото ща доведеш ли в Левски Доре , Хамза и власите или ще ни замажеш очичките с Мариян и Сърмичката ?

Аз имам дългосрочен ангажимент към г-н Василев, а проекта Ботев Пд беше започнат от нас и се иска търпение. В момента не мисля за завръщане в Левски, но един ден кой знае.
В момента мисля единствено за работата ми в Ботев Пд и целите които имаме като поставени.

Тогава защо си подаде оставката?
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 29 мар 2014 14:21

наи много да ви доведе Цанко и Саид :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 29 мар 2014 14:28

Г-н Стоилов защо висите във форуми, а не работите за подобряване на играта на Ботев? Ако и в Левски мислите така да я карате, няма да стане.
С уважение. :lol:

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 29 мар 2014 14:34

Cooler написа:Г-н Стоилов защо висите във форуми, а не работите за подобряване на играта на Ботев? Ако и в Левски мислите така да я карате, няма да стане.
С уважение. :lol:

Няма да ти отговори.. :arrow: готви се да гледа мача в Ловеч :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Иди ми - дойди ми! Бултрасите пак скочиха на Мъри и ко

Мнениеот boabbb » 29 мар 2014 14:45

Феновете на Ботев отказаха да пътуват в Разград заради "левскарите"

Привържениците на Ботев Пловдив отказаха да пътуват до Разград, за да подкрепят любимците си срещу Лудогорец. Бойкотът е заради обтегнатите отношения между публиката и спортно-техническия щаб. "Бултрасите" открито негодуват срещу треньора Станимир Стоилов и спортния директор Александър Александров. Това беше заявено и пред собственика Цветан Василев, който засега не направи промени в щаба, но обеща, че може да има след края на сезона. Феновете на Ботев бяха малобройни и при домакинството на Черно море. Тези бойкоти обаче не попречиха на бултрасите да ликуват при успехите на отбора воден от Стоилов над Левски и вечния съперник Локомотив Пловдив.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

100years
Контакти:

Мнениеот 100years » 29 мар 2014 14:46

М. Стоилов написа:Изображение
Старши треньорът на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов очаква отборът да подобрява играта си с всеки следващ двубой. Според него футболистите трябва да забравят бързо отминалите срещи, тъй като има сгъстен цикъл от мачове.
"Нашият отбор трябва да подобри качеството в играта си, а с това ще дойдат и по-добрите резултати. Много е важно, особено в сгъстения цикъл на плейофите, бързо да забравяме отминалите мачове и да се настройваме възможно най-бързо към следващата среща. Трябва да показваме характер, да се стремим да повишаваме нивото си като игра и, разбира се, да трупаме точки", заяви Стоилов

П.С. С уважение Станимир Стоилов.

АААААААААААААААААА НЕ МОГАААА, МЛЪКНИ ИЗРООООД :evil:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 29 мар 2014 14:56

Това с вестниците е голяма простотия, сътворена разбира се от феновете на вековния юбиляр от Подуене :mrgreen: Къде се е чуло и видяло да се горят вестници при победа в европейски мач :?: Представете си на ''Алианц Арена'' колко вестници трябва да са изгорели в последните две години :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 мар 2014 14:59

CSKA69 написа:Това с вестниците е голяма простотия, сътворена разбира се от феновете на вековния юбиляр от Подуене :mrgreen: Къде се е чуло и видяло да се горят вестници при победа в европейски мач :?: Представете си на ''Алианц Арена'' колко вестници трябва да са изгорели в последните две години :lol:

Само недей да говориш глупости :!: След двата гола на Стойчо срещу Ливърпул, да не горяха гуми на стадиона, бе :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”