Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Станимир Стоилов: Ботев ще подобрява играта си
Мъри , от лятото ща доведеш ли в Левски Доре , Хамза и власите или ще ни замажеш очичките с Мариян и Сърмичката ?
- М. Стоилов
ЕМИЛ написа:Мъри , от лятото ща доведеш ли в Левски Доре , Хамза и власите или ще ни замажеш очичките с Мариян и Сърмичката ?
Аз имам дългосрочен ангажимент към г-н Василев, а проекта Ботев Пд беше започнат от нас и се иска търпение. В момента не мисля за завръщане в Левски, но един ден кой знае.
В момента мисля единствено за работата ми в Ботев Пд и целите които имаме като поставени.
- Черният козел
- Контакти:
М. Стоилов написа:ЕМИЛ написа:Мъри , от лятото ща доведеш ли в Левски Доре , Хамза и власите или ще ни замажеш очичките с Мариян и Сърмичката ?
Аз имам дългосрочен ангажимент към г-н Василев, а проекта Ботев Пд беше започнат от нас и се иска търпение. В момента не мисля за завръщане в Левски, но един ден кой знае.
В момента мисля единствено за работата ми в Ботев Пд и целите които имаме като поставени.
Тогава защо си подаде оставката?
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
ЕМИЛ написа:Мъри , от лятото ща доведеш ли в Левски Доре , Хамза и власите или ще ни замажеш очичките с Мариян и Сърмичката ?
наи много да ви доведе Цанко и Саид

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Г-н Стоилов защо висите във форуми, а не работите за подобряване на играта на Ботев? Ако и в Левски мислите така да я карате, няма да стане.
С уважение.
С уважение.

- amstel_beer
- Контакти:
Cooler написа:Г-н Стоилов защо висите във форуми, а не работите за подобряване на играта на Ботев? Ако и в Левски мислите така да я карате, няма да стане.
С уважение.
Няма да ти отговори..

Иди ми - дойди ми! Бултрасите пак скочиха на Мъри и ко
Феновете на Ботев отказаха да пътуват в Разград заради "левскарите"
Привържениците на Ботев Пловдив отказаха да пътуват до Разград, за да подкрепят любимците си срещу Лудогорец. Бойкотът е заради обтегнатите отношения между публиката и спортно-техническия щаб. "Бултрасите" открито негодуват срещу треньора Станимир Стоилов и спортния директор Александър Александров. Това беше заявено и пред собственика Цветан Василев, който засега не направи промени в щаба, но обеща, че може да има след края на сезона. Феновете на Ботев бяха малобройни и при домакинството на Черно море. Тези бойкоти обаче не попречиха на бултрасите да ликуват при успехите на отбора воден от Стоилов над Левски и вечния съперник Локомотив Пловдив.
Привържениците на Ботев Пловдив отказаха да пътуват до Разград, за да подкрепят любимците си срещу Лудогорец. Бойкотът е заради обтегнатите отношения между публиката и спортно-техническия щаб. "Бултрасите" открито негодуват срещу треньора Станимир Стоилов и спортния директор Александър Александров. Това беше заявено и пред собственика Цветан Василев, който засега не направи промени в щаба, но обеща, че може да има след края на сезона. Феновете на Ботев бяха малобройни и при домакинството на Черно море. Тези бойкоти обаче не попречиха на бултрасите да ликуват при успехите на отбора воден от Стоилов над Левски и вечния съперник Локомотив Пловдив.
Леевски, оле

М. Стоилов написа:
Старши треньорът на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов очаква отборът да подобрява играта си с всеки следващ двубой. Според него футболистите трябва да забравят бързо отминалите срещи, тъй като има сгъстен цикъл от мачове.
"Нашият отбор трябва да подобри качеството в играта си, а с това ще дойдат и по-добрите резултати. Много е важно, особено в сгъстения цикъл на плейофите, бързо да забравяме отминалите мачове и да се настройваме възможно най-бързо към следващата среща. Трябва да показваме характер, да се стремим да повишаваме нивото си като игра и, разбира се, да трупаме точки", заяви Стоилов
П.С. С уважение Станимир Стоилов.
АААААААААААААААААА НЕ МОГАААА, МЛЪКНИ ИЗРООООД

Това с вестниците е голяма простотия, сътворена разбира се от феновете на вековния юбиляр от Подуене
Къде се е чуло и видяло да се горят вестници при победа в европейски мач
Представете си на ''Алианц Арена'' колко вестници трябва да са изгорели в последните две години 

CSKA69 написа:Това с вестниците е голяма простотия, сътворена разбира се от феновете на вековния юбиляр от ПодуенеКъде се е чуло и видяло да се горят вестници при победа в европейски мач
Представете си на ''Алианц Арена'' колко вестници трябва да са изгорели в последните две години
Само недей да говориш глупости

Леевски, оле