Кировец написа:Кашчей написа:Venko123 написа:Кашчей, според теб щеше ли да стане наш Стойчо шампион с такива играчи и при такова спокойствие?
Стойчо-да, ама Сухия, Мъри и още куп от изброените от Кирове-не.
Така виждам аз нещата, което не ми пречи да не го харесвам.. най-вече като човек.
Спокойствие той сам няма, защото обича да е в центъра на събитията, също както Лупи и Батков. Отделно от това, сега не виждам в Лудогорец да се правят генерални драми от една загуба и Стоев да тръби наляво и надясно за заговори, директиви, конспирации срещу отбора, а точно това щеше да прави Стойчо, съдейки по досегашните му изяви пред медиите.
Изявите му пред медиите въобще не трябва и няма как да са някакъв критерий спрямо работата, с която се е нагърбил. Това е смешно. И Моуриньо реве след всяка загуба. Да не говорим Съра как нареждаше съдиите, а същото прави и другия професор в занаята - Венгер.
Кировец, засега Стойчо се равни по изброените от теб само по реване-нищо друго не го равни. И не, те не реват след всеки мач, а когато прекаляват с такива изяви отнасят и наказание-поне САФ го е отнасял неведнъж. Аз досега не знам да има наказан треньор или ръководител(май само Бонев го отнесе преди 4 години след един мач в Перник) за постоянни нападки към футболната централа и съдиите. Да, има заложено в ДП за този сезон подобно наказание към прекаляващите, но някой да е гризвал дръвчето от постоянните ревльовци?