Г-н Стойчо Младенов,спрете се!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Г-н Стойчо Младенов,спрете се!!!

Мнениеот Кашчей » 27 мар 2014 20:35

Кировец написа:
Кашчей написа:
Venko123 написа:Кашчей, според теб щеше ли да стане наш Стойчо шампион с такива играчи и при такова спокойствие?

Стойчо-да, ама Сухия, Мъри и още куп от изброените от Кирове-не.
Така виждам аз нещата, което не ми пречи да не го харесвам.. най-вече като човек.
Спокойствие той сам няма, защото обича да е в центъра на събитията, също както Лупи и Батков. Отделно от това, сега не виждам в Лудогорец да се правят генерални драми от една загуба и Стоев да тръби наляво и надясно за заговори, директиви, конспирации срещу отбора, а точно това щеше да прави Стойчо, съдейки по досегашните му изяви пред медиите.

Изявите му пред медиите въобще не трябва и няма как да са някакъв критерий спрямо работата, с която се е нагърбил. Това е смешно. И Моуриньо реве след всяка загуба. Да не говорим Съра как нареждаше съдиите, а същото прави и другия професор в занаята - Венгер.

Кировец, засега Стойчо се равни по изброените от теб само по реване-нищо друго не го равни. И не, те не реват след всеки мач, а когато прекаляват с такива изяви отнасят и наказание-поне САФ го е отнасял неведнъж. Аз досега не знам да има наказан треньор или ръководител(май само Бонев го отнесе преди 4 години след един мач в Перник) за постоянни нападки към футболната централа и съдиите. Да, има заложено в ДП за този сезон подобно наказание към прекаляващите, но някой да е гризвал дръвчето от постоянните ревльовци?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2014 20:39

Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:
Venko123 написа:Кашчей, според теб щеше ли да стане наш Стойчо шампион с такива играчи и при такова спокойствие?

Така виждам аз нещата, което не ми пречи да не го харесвам.. най-вече като човек.
Спокойствие той сам няма, защото обича да е в центъра на събитията, също както Лупи и Батков. Отделно от това, сега не виждам в Лудогорец да се правят генерални драми от една загуба и Стоев да тръби наляво и надясно за заговори, директиви, конспирации срещу отбора, а точно това щеше да прави Стойчо, съдейки по досегашните му изяви пред медиите.

Изявите му пред медиите въобще не трябва и няма как да са някакъв критерий спрямо работата, с която се е нагърбил. Това е смешно. И Моуриньо реве след всяка загуба. Да не говорим Съра как нареждаше съдиите, а същото прави и другия професор в занаята - Венгер.

Кировец, засега Стойчо се равни по изброените от теб само по реване-нищо друго не го равни. И не, те не реват след всеки мач, а когато прекаляват с такива изяви отнасят и наказание-поне САФ го е отнасял неведнъж. Аз досега не знам да има наказан треньор или ръководител(май само Бонев го отнесе преди 4 години след един мач в Перник) за постоянни нападки към футболната централа и съдиите. Да, има заложено в ДП за този сезон подобно наказание към прекаляващите, но някой да е гризвал дръвчето от постоянните ревльовци?

А, да и щото нищо друго не го равни, затова според теб той ще стане шампион с Лудогорец. Аре първо се разбери с второто ти аз и после пак ще си говорим за футбол. :mrgreen: :lol:
И къде съм написал, че реват след всеки мач? Пак си наставяш. Казах след ВСЯКА ЗАГУБА! И Стойчо не реве след всеки мач, а само след загуби или равни.
Последна промяна от Кировец на 27 мар 2014 20:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 27 мар 2014 20:39

Кировец написа:
Кашчей написа:

Не се ли умори да се обясняваш на разни мулета и говеда?Няма смисъл да си хабиш, щракането на клавиша.
Както вика дебелия готвач от канал1...ето че направих от нищо,нещо.Същото важи и за 100йчо!
А това че е скандален такъв си е, и той си го знае и си признава..мрази да губи, което показва че не е мек характер като юбилярите! :lol:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 27 мар 2014 20:40

И Христо Стоичков рядко успява да напипа точните изказ и тон. Че и Бойко Борисов. Но който смята, че Стойчо Младенов е проблема в момента на ЦСКА е голям доктор наистина. А диагназота му е животоспасяваща.

Това, че достойнствата на един отбор се измерват из целия спектър на футболната игра,
не значи по никакъв начин че ЦСКА се е представил слабо вчера. И не са паднали от резервите,

бяха прокълнати от собствената им публика

Дали ще играят така в ЕКТ? Ами зависи дали публиката ще покаже че вярва в успеха им така, както го показа вчера.

Може би, след като приключи успешно с извеждането на отбора от батака, в който се намира, бързо ще достигне тавана на своите възможности да продължи да го развива, и тогава ще трябва да дойде някой, на който му е лесно да работи с изграден отбор. Това не променя целите в момента, нито оценката за тяхното изпълнение. И ако не получи уважение за свършеното от него сега,
който и да го замести, няма да може да нито да надгражда, нито нищо. А дългосрочната визия в момента е,
е последното нещо, на което трябва да се обърне внимание сега. След две седмици - може би ще е по-уместно, или още по-нереално.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2014 20:44

Аз знам, че понякога е безмислено, но все си мисля, че е редно да се отстояват до край някои позиции породени от специфични условия.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 27 мар 2014 21:19

Младенов като беше треньор на Литекс как завършиха в първенството, че нещо паметта ми изневерява вече ,нека неговите апологети да кажат.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 мар 2014 21:20

Факт е че съдията отново беше уреден от мутрата. Голът им беше напълно нередовен. Очевадно нарушение. Ама кой да го даде.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 мар 2014 21:31

grasiani написа:Младенов като беше треньор на Литекс как завършиха в първенството, че нещо паметта ми изневерява вече ,нека неговите апологети да кажат.

2004-2005
ЦСКА
Левски
Локо Пд
Литекс
Подава си оставката през ноември месец след незадоволителни резултати и загуба от ЦСКА.
Последна промяна от Кировец на 27 мар 2014 21:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 27 мар 2014 21:36

Прав си е човека да реве,то почна всеки да си прави каквото иска! Излиза Стоев в ефир и се изцепва че няма респект от ЦСКА,а трябвало те да имат защото забележете,били 2-а пъти шампиони! :roll: :lol: :lol: Е това ако не е наглост,здраве му кажи. :roll:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Върни се в “ЦСКА”