CTAHKO написа:Човек пуска една тема за човешкото отношение на един български спортист и по стар български обичай веднага трябва да го оплюемЗа пореден път се убеждавам, че този народ не заслужава нищо
Да, а ти си извънземен...

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:Човек пуска една тема за човешкото отношение на един български спортист и по стар български обичай веднага трябва да го оплюемЗа пореден път се убеждавам, че този народ не заслужава нищо
Captain Stottlemeyer написа:CTAHKO написа:Човек пуска една тема за човешкото отношение на един български спортист и по стар български обичай веднага трябва да го оплюемЗа пореден път се убеждавам, че този народ не заслужава нищо
Да, а ти си извънземен...Впрочем, да не забравиш довечера да пуснеш поредната тема ЗА Русия и ПРОТИВ Европейския съюз и НАТО, майко Тереза на форума...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:... Що се отнася до темата ЗА Русия, мога и сега да ти я пусна, щом това ще те направи щастливДнес е Благовещение и съм благосклонен към всички
от CTAHKO на 25 Мар 2014 11:18
caci написа:И какво от това? Колко много хора помагат много по вече на други хора и никой не говори за тях,а сега все едно е спасил света.Нямате ли критерии? Според мен беше достатъчно,че го показаха няколко пъти по ТВ.
КолкоСигурен съм че ти не си сред тези хора
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост