Григор Димитров спря мача си, за да помогне на дете

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Григор Димитров спря мача си, за да помогне на дете

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 мар 2014 14:00

CTAHKO написа:Човек пуска една тема за човешкото отношение на един български спортист и по стар български обичай веднага трябва да го оплюем 8-) За пореден път се убеждавам, че този народ не заслужава нищо :!:

Да, а ти си извънземен... :lol: Впрочем, да не забравиш довечера да пуснеш поредната тема ЗА Русия и ПРОТИВ Европейския съюз и НАТО, майко Тереза на форума... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 мар 2014 14:16

Captain Stottlemeyer написа:
CTAHKO написа:Човек пуска една тема за човешкото отношение на един български спортист и по стар български обичай веднага трябва да го оплюем 8-) За пореден път се убеждавам, че този народ не заслужава нищо :!:

Да, а ти си извънземен... :lol: Впрочем, да не забравиш довечера да пуснеш поредната тема ЗА Русия и ПРОТИВ Европейския съюз и НАТО, майко Тереза на форума... 8-)

И като пуснах тема за Григор Димитров какво стана :roll: Същият хейт си е, ами хайде ;) Дали ще ми теглят майните в някоя политическа тема или в тема за човешката постъпка на български тенисист, какво значение има 8-) Що се отнася до темата ЗА Русия, мога и сега да ти я пусна, щом това ще те направи щастлив 8-) Днес е Благовещение и съм благосклонен към всички 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 мар 2014 16:19

CTAHKO написа:... Що се отнася до темата ЗА Русия, мога и сега да ти я пусна, щом това ще те направи щастлив 8-) Днес е Благовещение и съм благосклонен към всички 8-)

Лошо няма. :) Нямам просветителски намерения и не държа съфорумците да изучават моите постове и мнения, но ако си забелязал, когато в тях става въпрос за Русия, аз винаги правя (или поне се старая да правя) разлика между Русия и великия руски народ от една страна, и Кремъл, царизма, Сталин, Ленин и бившите кагебейци (и настоящи олигарси, в сравнение с които нашите са като просяци) от друга... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 25 мар 2014 17:32

от CTAHKO на 25 Мар 2014 11:18

caci написа:И какво от това? Колко много хора помагат много по вече на други хора и никой не говори за тях,а сега все едно е спасил света.Нямате ли критерии? Според мен беше достатъчно,че го показаха няколко пъти по ТВ.

Колко :?: Сигурен съм че ти не си сред тези хора 8-)

Ще кажа само заради такива като теб,които са сигурни,ама много сигурни в такива като мен.
Аз помагам всеки ден на 3-ма човека.Единия е с умствени нарушения,другия е от детски дом,а третият е клошар.
Разбра ли отворко?
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 26 мар 2014 00:31

Хлапето го е разконцентрирало :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Тенис”