Локомотив - Берое Сряда 26 Март 2014 15:30 А ПФГ 29 кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- POPCORN
- Контакти:
Re: Локомотив - Берое Сряда 26 Март 2014 15:30 А ПФГ 29 кръг
Аз лично очаквам победа на Локо Сф
Напоследък си оправиха играта пък и са домакини. На техния стадион трудно се играе 
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Срещу Берое играем сполучливо напоследък,смятам,че тази тенденция ще се запази и в тоя мач.
balgarin написа:FLANKER написа:Никой да не подценява Локо(Сф)!
Че кой говори за подценяване. Просто ни се иска да ви бием. След двете загуби от вас, допринесли за оставането във втората седмица, ми се иска поне сега да ви върнем жеста. Не че някой ни е виновен за пропилените точки през сезона.
И ти си прав колега,ама..
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

1:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Определено си е за яд,да не може да вземете точка в редовния сезон от толкова слаб Локо-Сф.Мен би ме било яд.Мен лично х ме устройва.Не ми се вярва да ви бием трети път.
Сандето да си каже прогнозата. Той е специалиста по футбол в този форум! Боже опази!
Груба история
Доиграване на сезона още през март. Ще въртите сериозно тото, очевидно, само не е зле да изтече уговорката, че да изкарайме по някой лев
1-0 за Локо, според мен
Леевски, оле
Turo написа:Определено си е за яд,да не може да вземете точка в редовния сезон от толкова слаб Локо-Сф.Мен би ме било яд.Мен лично х ме устройва.Не ми се вярва да ви бием трети път.
Яд е меко казано. Специално мача в Стара Загора, времето беше ужасно. Беше много студено, съпроводено с леден вятър. Но времето беше еднакво и за двата отбора. Локо Сф, който ги подцени ще бере ядове. Не е лош отбор и има един опитен Маркиньос. Но за Хубчев думата подценяване е забранена. Според мен ще стане здрав двубой с малко голове.
Като цяло, мотото на втората седмица е "Обиграване и доиграване"
Мача не искам да го коментирам , първенството отдавна свърши . Но на БФС бих предложил след края на следващото първенство да направят по три четворки например тогава помежду си ще играят само равностойни отбори , сигурно ще им е по-интересно .... само дето няма да има интрига