Напоследък си оправиха играта пък и са домакини. На техния стадион трудно се играе
 Напоследък си оправиха играта пък и са домакини. На техния стадион трудно се играе 
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
balgarin написа:FLANKER написа:Никой да не подценява Локо(Сф)!
Че кой говори за подценяване. Просто ни се иска да ви бием. След двете загуби от вас, допринесли за оставането във втората седмица, ми се иска поне сега да ви върнем жеста. Не че някой ни е виновен за пропилените точки през сезона.
 Доиграване на сезона още през март. Ще въртите сериозно тото, очевидно, само не е зле да изтече уговорката, че да изкарайме по някой лев
  Доиграване на сезона още през март. Ще въртите сериозно тото, очевидно, само не е зле да изтече уговорката, че да изкарайме по някой лев   1-0 за Локо, според мен
  1-0 за Локо, според мен 

Turo написа:Определено си е за яд,да не може да вземете точка в редовния сезон от толкова слаб Локо-Сф.Мен би ме било яд.Мен лично х ме устройва.Не ми се вярва да ви бием трети път.
 .
 .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта