Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
suni

Re: „Пиянството на един отбор“

Мнениеот suni » 22 мар 2014 11:12

Черният козел написа:И да е истина,какво?Човека където си го сложил на подписа ти,също е пиел и то количествено но ви е шиел.

Затова темата е: „Пиянството на един отбор
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

dimoib59
Контакти:

Мнениеот dimoib59 » 22 мар 2014 11:13

Нека, нека и за говедата да се пускат малко смешни статийки от журналята, няма само нас да ни плюят с измислените си глупости.

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 22 мар 2014 11:39

Божинов знаете ли каква контузия има , установили са наличие на забранени вещества в организма му. Не става въпрос за допинг, а за нещо за което се лежи за разпространението му ;) , вие за пиянство ми говорите
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 мар 2014 11:41

criminal написа:Божинов знаете ли каква контузия има , установили са наличие на забранени вещества в организма му. Не става въпрос за допинг, а за нещо за което се лежи за разпространението му ;) , вие за пиянство ми говорите

Това след кой мач?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 22 мар 2014 11:43

criminal написа:Божинов знаете ли каква контузия има , установили са наличие на забранени вещества в организма му. Не става въпрос за допинг, а за нещо за което се лежи за разпространението му ;) , вие за пиянство ми говорите

Виагра ли? Щом трябва да е в леглото :lol: :lol: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 22 мар 2014 11:43

Любо Пенев за ситуацията в ЦСКА : ""Не искам да гледам кой колко е изял и колко е изпил. Въпросът е, че седим ли в 1, в 2, в 3 или 4 часа по заведенията, ние не сме подготвени и боеспособни за другия ден. Това, че не пиеме или не ядеме, не значи, че кракат ни няма да се налеят с олово. Ние ставаме тежки, ставаме бавни. Ние не знаеме как да реагираме на другия ден. Ние заспиваме, ние не слушаме какво тренираме, какво гледаме на видеото, не изпълняваме това, което се тренира през седмицата. Нека да си вярваме, защото ще започнеме да се дебнеме, а като се дебнеме, ще се хванеме. Това и стана. Това и стана. Трябва да бъдеме честни. Да дойде, да каже - не мога, не ставам, изморен съм, препих, преядох, болят ме пръстите - много щраках. Нали? Изваждам ги, разбирам ги. Почини си, другия мач да си окей. Въпросът вече опира до самосъзнание. Когато нещо не правиме добре, до самокритика. Първо да погледнем в нас - какво бъркаме. Защото после не приемам извинения от типа "Ох, малко сме тренер преуморени", "Ох, тука малко сега ходя назад". Единият тича настрани, другият ходи назад, третият скача надолу....." :lol:

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 22 мар 2014 11:46

Сега някои ще защитят играча, но трябва да се прави разлика в какъв клуб играе. Ако е в Б или В група, ако ще и ла*на да яде, на никой няма да му направи особено впечатление, но това е един от грандовете на България, каквото и да си говорим в каквото и моментно състояние да е. Грозното е, че скоро показаха и пътен инцидент, при който играч или служител в Левски е избягал от МПС, вероятно причината е употреба на алкохол. Бъро-бързо покриха случая, но в крайна сметка не е ли това причината сините да скачат така на Батков.................заради заплатите, които дава на тези „професионалисти", а юношите с 1000 лв. :idea:

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 22 мар 2014 11:54

Който може да пие като Паул Брайтнер и на другия ден да си скъса гъзъ от тичане,да си пие, нема лошо.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 22 мар 2014 12:01

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Любо Пенев за ситуацията в ЦСКА : ""Не искам да гледам кой колко е изял и колко е изпил. Въпросът е, че седим ли в 1, в 2, в 3 или 4 часа по заведенията, ние не сме подготвени и боеспособни за другия ден. Това, че не пиеме или не ядеме, не значи, че кракат ни няма да се налеят с олово. Ние ставаме тежки, ставаме бавни. Ние не знаеме как да реагираме на другия ден. Ние заспиваме, ние не слушаме какво тренираме, какво гледаме на видеото, не изпълняваме това, което се тренира през седмицата. Нека да си вярваме, защото ще започнеме да се дебнеме, а като се дебнеме, ще се хванеме. Това и стана. Това и стана. Трябва да бъдеме честни. Да дойде, да каже - не мога, не ставам, изморен съм, препих, преядох, болят ме пръстите - много щраках. Нали? Изваждам ги, разбирам ги. Почини си, другия мач да си окей. Въпросът вече опира до самосъзнание. Когато нещо не правиме добре, до самокритика. Първо да погледнем в нас - какво бъркаме. Защото после не приемам извинения от типа "Ох, малко сме тренер преуморени", "Ох, тука малко сега ходя назад". Единият тича настрани, другият ходи назад, третият скача надолу....." :lol:

Ето го и лепилара с осмисления сезон!Много ме радва колко неадекватни изказвания правиш постоянно! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 22 мар 2014 12:12

Трябва да е било преди мача с ЦСКА. Тогава уж се контузи :?
[offtopic]нямам[/offtopic]

Върни се в “Левски”