Черният козел написа:И да е истина,какво?Човека където си го сложил на подписа ти,също е пиел и то количествено но ви е шиел.
Затова темата е: „Пиянството на един отбор“
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Черният козел написа:И да е истина,какво?Човека където си го сложил на подписа ти,също е пиел и то количествено но ви е шиел.
criminal написа:Божинов знаете ли каква контузия има , установили са наличие на забранени вещества в организма му. Не става въпрос за допинг, а за нещо за което се лежи за разпространението му, вие за пиянство ми говорите
criminal написа:Божинов знаете ли каква контузия има , установили са наличие на забранени вещества в организма му. Не става въпрос за допинг, а за нещо за което се лежи за разпространението му, вие за пиянство ми говорите
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Любо Пенев за ситуацията в ЦСКА : ""Не искам да гледам кой колко е изял и колко е изпил. Въпросът е, че седим ли в 1, в 2, в 3 или 4 часа по заведенията, ние не сме подготвени и боеспособни за другия ден. Това, че не пиеме или не ядеме, не значи, че кракат ни няма да се налеят с олово. Ние ставаме тежки, ставаме бавни. Ние не знаеме как да реагираме на другия ден. Ние заспиваме, ние не слушаме какво тренираме, какво гледаме на видеото, не изпълняваме това, което се тренира през седмицата. Нека да си вярваме, защото ще започнеме да се дебнеме, а като се дебнеме, ще се хванеме. Това и стана. Това и стана. Трябва да бъдеме честни. Да дойде, да каже - не мога, не ставам, изморен съм, препих, преядох, болят ме пръстите - много щраках. Нали? Изваждам ги, разбирам ги. Почини си, другия мач да си окей. Въпросът вече опира до самосъзнание. Когато нещо не правиме добре, до самокритика. Първо да погледнем в нас - какво бъркаме. Защото после не приемам извинения от типа "Ох, малко сме тренер преуморени", "Ох, тука малко сега ходя назад". Единият тича настрани, другият ходи назад, третият скача надолу....."
Потребители, разглеждащи този форум: ikar, mikata, TristaNNN, vlong и 20 госта