slavia_forever написа:MORSKI написа:Ама разберете, че това което мразите и коеот е било при нас не е КОМУНИЗЪМ!!!
Моето семейство е било сред опарените от този сторй, що неща са ни са се случили не ми се мисли, но аз не го заклеймявам, защото нито сега, нито преди 1944 е било по-добре....
НЯМА ИДЕАЛНО БЕ ХОРА!!!
ЖИВЕЕМ В УЖАСЕН СВЯТ ,ТОВА Е ...
Хората са били и са зверове...
Още от убийството на Каин над Авел.....
Вярвате или не в Бог това се доказва с годините.,....
Нямам какво повече да кажа, за мен не е правилно да се казва комунизма той лош, вижте фашизма например е добър, или демокрацията...
Няма добър строй и това е...Царете, императорите, президентите, диктаторите, хановете, всички са прилагали един и същи аршин спрямо народа...Така е и при демокрацията...
Саше, наистина в много моменти съм си мислел, че си начетено момче. Ти изобщо даваш ли си сметка за това, че до 44-та година по икономически показатели, България е била на първо място на Балканите и на 6-то място в Европа, докато в момента сме последни по заплати, от преди дни паднахме и под средната заплата на Албания, а сме в Европейсия съюз! А и вместо да оспамваме темата, можеше действително да се замислим върху фактите, що за ИЗРОД е Че Гевара и да погледнем, как същите или подобни нему и техни наследници, са управлявали и биват избирани все още в страната ни.
Коце ти кое уважаваш- управлението на Самболийски ли???>
Белия и червен терор ли???
Били сме добре точно около 15 години преди да ни съсипят тотално двете нациопнални катастрофи...
Кой е виновен за тях??
Коце не е ли Кобургта???
Иозбщо, ама изобщо не ис прав...
Стабилна държава започната от Стмболов е довеена до крах...
Кое д ауважавам???При Стамболов сме били добре, защото неговите интереси са съвпадали с тези на народа -донякъде...
Но и той е прилагал репресии...
Гледай по-обективно приятелю, тук изобщо не съм съгасен с теб..
Приеми, че аз стана държавен глава да речем и моя интерес е да печеля, то ти си ми опозицията, мислиш ли , че няма да искам да те стъпча???Същото е, ако и ти си на власт примерно...
Давам пример, познаваме се с теб и знаем, че това няма да стане, но ти давам пример...
Разберете И ПРЕИД КОМУНЗИМА Е ИМАЛО РЕПРЕСИИ.
РИМСКАТА ИМПРЕИЯ ДАНЕБИ ДА НЕ Е ПРЕСЛЕДВАЛА???
Няма идеално не го ли разбархте???