Литекс елиминира Левски и е на финал за Купата на БФС!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс елиминира Левски и е на финал за Купата на БФС!
Повечето от юношите младша възраст на Литекс не са родени в Ловеч 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- nikita 333
- Контакти:
stefani написа:Повечето от юношите младша възраст на Литекс не са родени в Ловеч
Ти им гледа удостоверенията за раждане ли?

По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
stefani написа:Повечето от юношите младша възраст на Литекс не са родени в Ловеч
Това, какво значение има?
Повечето от юношите на Барса в Каталуния ли са родени, а на Реал, а на Арсенал?

въпросът е не къде са родени. Всеки се ражда някъде, въпрос на случайност до голяма степен. Въпросът е дали Литекс плаща компенсации на клубовете-майки, от които ги "взимат". Само два въпроса - Литекс платил ли е компенсация (Solidarity fee) на Левски (гара Левски) за Георги Миланов, тъй като за този футболист вече има реализиран трансфер.
И второ - Литекс платил ли е същата сума солидарно според прекараните години за Ивелин Попов? Преди да дойде в ловеч капитанът на националния отБОр е играл за Септември София, Левски и Берое.
Аз знам отговора, но просто искам да науча и вашето мнение
Иначе нали искаме малките клубове да произвеждат играчи? И какво получават за това?
И второ - Литекс платил ли е същата сума солидарно според прекараните години за Ивелин Попов? Преди да дойде в ловеч капитанът на националния отБОр е играл за Септември София, Левски и Берое.
Аз знам отговора, но просто искам да науча и вашето мнение

Иначе нали искаме малките клубове да произвеждат играчи? И какво получават за това?

Изимруде много ти е изкривена информацията, а относно Гошо Миланов що реши, че е бил в някакъв клуб от родния му град само ти си знаеш.

PFC Litex написа:Изимруде много ти е изкривена информацията, а относно Гошо Миланов що реши, че е бил в някакъв клуб от родния му град само ти си знаеш.
PFC Litexe, чак пък МНОГО изкривена...по-скоро е непълна. Добре, майката на Миланови е съученичка на Дихона. Да приемем, че тя по тая линия директно ги е записала в Литекс. Аз лично ще питам където и когото трябва дали са имали картотеки в Гара Левски. Е, ако парите, които Ганчев е дал на семейството, са издействали бележката за отказ от права, съгласен съм.
ВЪПРОСЪТ за Ивелин Попов обаче си го подминал...да чакам ли отговор там или ....е ясно?
- OrangePower
- Контакти:
Ако има някакви нередности до сега да е пропищял някой отбор след толкова продажби на Литекс и щом няма никой недоволен значи си вършат работата както трябва.
Кой и къде е роден не е важно, защото е важно кога и къде се изгражда като футболист и това е световна практика и на големите клубове да привличат деца от различни краища. Барселона дръпнаха Меси чак от Аржентина и го смятат за техен юноша нищо, че е тренирал в родният си клуб в Аржентина.
Ето сам можеш да видиш, че има не малко деца от Ловеч най-вече в последните две категории
https://bg.wikipedia.org/wiki/Футболна_академия_Литекс
Кой и къде е роден не е важно, защото е важно кога и къде се изгражда като футболист и това е световна практика и на големите клубове да привличат деца от различни краища. Барселона дръпнаха Меси чак от Аржентина и го смятат за техен юноша нищо, че е тренирал в родният си клуб в Аржентина.
Ето сам можеш да видиш, че има не малко деца от Ловеч най-вече в последните две категории
OrangePower написа:Ако има някакви нередности до сега да е пропищял някой отбор след толкова продажби на Литекс и щом няма никой недоволен значи си вършат работата както трябва.
Така е бате, изимруда е прав
аз съм сигурен, че Барселона са си платили на Нюелс за Меси, наистина не смятам, че за Барселона 120 000 евро са проблем
но тука е мутренска история и много от хората и клубовете ги е страх. Да не говорим че родителите са бедни и прости, да не говорим, че клубовете не си знаят правата
имам личен пример, който не искам да го споделям тука...имам си причини