Литекс елиминира Левски и е на финал за Купата на БФС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Литекс елиминира Левски и е на финал за Купата на БФС!

Мнениеот stefani » 20 мар 2014 15:18

Повечето от юношите младша възраст на Литекс не са родени в Ловеч :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 20 мар 2014 15:20

stefani написа:Повечето от юношите младша възраст на Литекс не са родени в Ловеч :)

Ти им гледа удостоверенията за раждане ли? ;)
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 мар 2014 18:05

stefani написа:Повечето от юношите младша възраст на Литекс не са родени в Ловеч :)

Това, какво значение има?
Повечето от юношите на Барса в Каталуния ли са родени, а на Реал, а на Арсенал?
Изображение

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 21 мар 2014 09:25

въпросът е не къде са родени. Всеки се ражда някъде, въпрос на случайност до голяма степен. Въпросът е дали Литекс плаща компенсации на клубовете-майки, от които ги "взимат". Само два въпроса - Литекс платил ли е компенсация (Solidarity fee) на Левски (гара Левски) за Георги Миланов, тъй като за този футболист вече има реализиран трансфер.
И второ - Литекс платил ли е същата сума солидарно според прекараните години за Ивелин Попов? Преди да дойде в ловеч капитанът на националния отБОр е играл за Септември София, Левски и Берое.
Аз знам отговора, но просто искам да науча и вашето мнение :)
Иначе нали искаме малките клубове да произвеждат играчи? И какво получават за това? :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 мар 2014 15:00

Изимруде много ти е изкривена информацията, а относно Гошо Миланов що реши, че е бил в някакъв клуб от родния му град само ти си знаеш.
Изображение

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 21 мар 2014 19:29

PFC Litex написа:Изимруде много ти е изкривена информацията, а относно Гошо Миланов що реши, че е бил в някакъв клуб от родния му град само ти си знаеш.

PFC Litexe, чак пък МНОГО изкривена...по-скоро е непълна. Добре, майката на Миланови е съученичка на Дихона. Да приемем, че тя по тая линия директно ги е записала в Литекс. Аз лично ще питам където и когото трябва дали са имали картотеки в Гара Левски. Е, ако парите, които Ганчев е дал на семейството, са издействали бележката за отказ от права, съгласен съм.

ВЪПРОСЪТ за Ивелин Попов обаче си го подминал...да чакам ли отговор там или ....е ясно?

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Мнениеот OrangePower » 21 мар 2014 19:48

Ако има някакви нередности до сега да е пропищял някой отбор след толкова продажби на Литекс и щом няма никой недоволен значи си вършат работата както трябва.
Кой и къде е роден не е важно, защото е важно кога и къде се изгражда като футболист и това е световна практика и на големите клубове да привличат деца от различни краища. Барселона дръпнаха Меси чак от Аржентина и го смятат за техен юноша нищо, че е тренирал в родният си клуб в Аржентина.

Ето сам можеш да видиш, че има не малко деца от Ловеч най-вече в последните две категории
https://bg.wikipedia.org/wiki/Футболна_академия_Литекс

nasko75

Мнениеот nasko75 » 21 мар 2014 21:06

OrangePower написа:Ако има някакви нередности до сега да е пропищял някой отбор след толкова продажби на Литекс и щом няма никой недоволен значи си вършат работата както трябва.
Кой и къде е роден не е важно, защото е важно кога и къде се изгражда като футболист и това е световна практика и на големите клубове да привличат деца от различни краища. Барселона дръпнаха Меси чак от Аржентина и го смятат за техен юноша нищо, че е тренирал в родният си клуб в Аржентина.

Ето сам можеш да видиш, че има не малко деца от Ловеч най-вече в последните две категории
https://bg.wikipedia.org/wiki/Футболна_академия_Литекс

Така е бате, изимруда е прав
аз съм сигурен, че Барселона са си платили на Нюелс за Меси, наистина не смятам, че за Барселона 120 000 евро са проблем
но тука е мутренска история и много от хората и клубовете ги е страх. Да не говорим че родителите са бедни и прости, да не говорим, че клубовете не си знаят правата
имам личен пример, който не искам да го споделям тука...имам си причини

Върни се в “Литекс”