Неразумието на ''Черно море''

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Неразумието на ''Черно море''

Мнениеот boabbb » 18 мар 2014 11:25

Ами, нека посмекча тона малко :roll: Черно море не е, не е бил и няма да бъде фактор в българския футбол, заради който да бъде толериран или неизхвърлен от "А" група заради ЦСКА :!: Софииските отбори винаги се толерират, така че това не е нищо ново. Гледам, че малко лилавички са писали ... колко отбора са изчезнали заради Левски :?: А по отношение на последните години ... терена ви винаги е "подготвен" за мача, нямам идея как получавате лиценз за това "нещо" :shock:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 18 мар 2014 11:26

HEATSEEKER написа:
djd написа:Досега не съм открил нещо, за което да не е виновен ЦСКА.
Все още не са ни обвинили за кризата в Украйна, но се очаква и това да се случи тези дни след изясняване на позициите. :lol:

Нещо от написаното не е вярно ли... :?:

Казал ли съм, че не е вярно?
След загубата от Черно море, началниците от ЦСКА барабар с треньорите под строй отишли при бай Добри. Паднали в краката му и цял ден горещо го молии да разжалва смелите моряци.
Наследниците на онези кашици - днешните пишман футболисти от комунистическия отбор трябва да платят за всяко зло, сторено от мракобесния режим. Т.е. да им бъдат счупени и двата крака и да им бъдат извадени очите.

Просто ти допълних поста, че гледам си сложил запетая, но не си го довършил.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 18 мар 2014 11:29

djd написа:
HEATSEEKER написа:
Все още не са ни обвинили за кризата в Украйна, но се очаква и това да се случи тези дни след изясняване на позициите. :lol:

След загубата от Черно море, началниците от ЦСКА барабар с треньорите под строй отишли при бай Добри. Паднали в краката му и цял ден горещо го молии да разжалва смелите моряци.
Наследниците на онези кашици - днешните пишман футболисти от комунистическия отбор трябва да платят за всяко зло, сторено от мракобесния режим. Т.е. да им бъдат счупени и двата крака и да им бъдат извадени очите.

Решението за разжалването не е на тогавашните началници , а лично на Бай Добри.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 18 мар 2014 11:30

Ами като е на бай ти Добри, какво има да плаща ЦСКА?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 мар 2014 11:30

HEATSEEKER написа:
djd написа:
HEATSEEKER написа:

Решението за разжалването не е на тогавашните началници , а лично на Бай Добри.

За това го уважаваме човека ;) Да сте имали по-голямо лоби, щели са нас да ни разжалват ;)

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 18 мар 2014 11:31

То е ясно какво първенство е било и какви "трансфери" е имало преди 1990г. Самият факт, че клубът на военните "печели" титлата 30 пъти за 40 години е красноречив. Достатъчно е да се спомене, че няма друг такъв аналог по света. За сравнение последните 23 години имат само 4 титли. Всеки сам може да си направи сравнението и да си прецение сам за себе си.
Но не виждам и смисъл тези неща да се обсъждат от миналото и да ги правим актуални и днес.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 18 мар 2014 11:32

Година по-късно 1965-66
„На почивката до мен крачеше командващият ВМС контраадмирал Иван Добрев, който лично тряб­ваше да гарантира загубата ни. Такава псувня метна към официалната трибуна, къде­то беше и министърът на отбраната Добри Джуров… Завършихме 4:2, при корнер бранителите на ЦСКА ме предупредиха да имам готовност и пратих топката с глава в серкмето…“, разказва Стефан Янев за панаирите на „Армията“. :!:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 18 мар 2014 11:35

Оревахте целия свят за терена.Терена та терена...има много по-гадни неща във футбола, от това на какъв терен играеш, например да те пратят да риташ по селата, или да падаш по заповед.За това ни вопъл, ни стон.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 18 мар 2014 11:36

HEATSEEKER написа:Година по-късно 1965-66
„На почивката до мен крачеше командващият ВМС контраадмирал Иван Добрев, който лично тряб­ваше да гарантира загубата ни. Такава псувня метна към официалната трибуна, къде­то беше и министърът на отбраната Добри Джуров… Завършихме 4:2, при корнер бранителите на ЦСКА ме предупредиха да имам готовност и пратих топката с глава в серкмето…“, разказва Стефан Янев за панаирите на „Армията“. :!:

Добре де, пак да питам: Защо ни занимаваш с неща от преди 50г.? Я разкажи нещо и от 1925-26 година. Пък после и от 1888-89г.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 мар 2014 11:38

HEATSEEKER написа:Оревахте целия свят за терена.Терена та терена...има много по-гадни неща във футбола, от това на какъв терен играеш, например да те пратят да риташ по селата, или да падаш по заповед.За това ни вопъл, ни стон.

А, бе, човек, може ли в "А" група да не можа да се даде пас по земята и играчите да са до ушите в кал още в 30-тата минута :lol: Имало по-лоши неща ... Гледах ви с Литекс скоро, да ти кажа - от това по-зле няма накъде ;)

Върни се в “Черно море”