Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
HEATSEEKER написа:djd написа:Досега не съм открил нещо, за което да не е виновен ЦСКА.
Все още не са ни обвинили за кризата в Украйна, но се очаква и това да се случи тези дни след изясняване на позициите.
Нещо от написаното не е вярно ли...
djd написа:HEATSEEKER написа:djd написа:Досега не съм открил нещо, за което да не е виновен ЦСКА.
Все още не са ни обвинили за кризата в Украйна, но се очаква и това да се случи тези дни след изясняване на позициите.
Казал ли съм, че не е вярно?
След загубата от Черно море, началниците от ЦСКА барабар с треньорите под строй отишли при бай Добри. Паднали в краката му и цял ден горещо го молии да разжалва смелите моряци.
Наследниците на онези кашици - днешните пишман футболисти от комунистическия отбор трябва да платят за всяко зло, сторено от мракобесния режим. Т.е. да им бъдат счупени и двата крака и да им бъдат извадени очите.
Просто ти допълних поста, че гледам си сложил запетая, но не си го довършил.
HEATSEEKER написа:djd написа:HEATSEEKER написа:djd написа:Досега не съм открил нещо, за което да не е виновен ЦСКА.
Казал ли съм, че не е вярно?
След загубата от Черно море, началниците от ЦСКА барабар с треньорите под строй отишли при бай Добри. Паднали в краката му и цял ден горещо го молии да разжалва смелите моряци.
Наследниците на онези кашици - днешните пишман футболисти от комунистическия отбор трябва да платят за всяко зло, сторено от мракобесния режим. Т.е. да им бъдат счупени и двата крака и да им бъдат извадени очите.
Просто ти допълних поста, че гледам си сложил запетая, но не си го довършил.
Решението за разжалването не е на тогавашните началници , а лично на Бай Добри.
HEATSEEKER написа:Година по-късно 1965-66
„На почивката до мен крачеше командващият ВМС контраадмирал Иван Добрев, който лично трябваше да гарантира загубата ни. Такава псувня метна към официалната трибуна, където беше и министърът на отбраната Добри Джуров… Завършихме 4:2, при корнер бранителите на ЦСКА ме предупредиха да имам готовност и пратих топката с глава в серкмето…“, разказва Стефан Янев за панаирите на „Армията“.
HEATSEEKER написа:Оревахте целия свят за терена.Терена та терена...има много по-гадни неща във футбола, от това на какъв терен играеш, например да те пратят да риташ по селата, или да падаш по заповед.За това ни вопъл, ни стон.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост