badboy95 написа:Балкански, ти трябва да си първия комунист тревоман.
Излезе ли с истинския си акаунт
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:anihilator написа:Тъй де в нашата страна има много територии с преобладаващ друг етнос та значи идват едни войски и под тяхна окупация се прави референдум за присъединяване към друга държава и като гледам една част от мненията тук ние приемаме решението иначе сме неофашистиПравилно ли ви разбрах ?
Не е точно така. В нашата държава, коя област е автономна
CTAHKO написа:Проданче, вре ролинг он дъ ривър, моето патенце![]()
CTAHKO написа:badboy95 написа:Балкански, ти трябва да си първия комунист тревоман.
Излезе ли с истинския си акаунтНеизбежно е. Рано или късно червейчето само се нанизва на кукичката
В дадения случай, не си червейче, не е и кукичка
Балкански Орел написа:badboy95 написа:Балкански, ти трябва да си първия комунист тревоман.
Ей лапенце, ти познаваш ли ме, че говориш така ? Кога съм казал, че съм комунист, а в Русия няма комунизъм от много години.
anihilator написа:CTAHKO написа:Не е точно така. В нашата държава, коя област е автономна
Да няма автономна област но е факт , че тези области съществуват налиА и Крим като е автономна република този референдум отново е противозаконен
Случилото се е един опасен прецедент в следствие на който ние рано или късно ще пострадаме
Приемането на едни такива действия на една страна спрямо друга за нормални ще отпуши много конфликти по света и ще промени политическата карта
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Балкански Орел написа:Не че искам да ви се меся в гайдарката, ама Крим винаги си е бил Руски и с Руско население, а града Кърджали винаги е бил български.(Без робството разбира се).И винаги ще е БЪЛГАРСКИ.
efc27 написа:Балкански Орел написа:Не че искам да ви се меся в гайдарката, ама Крим винаги си е бил Руски и с Руско население, а града Кърджали винаги е бил български.(Без робството разбира се).И винаги ще е БЪЛГАРСКИ.
Крим е руски от 1783 година. Не е било винаги
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта