Внимание - неофашизъм!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Внимание - неофашизъм!!!

Мнениеот CTAHKO » 18 мар 2014 01:10

badboy95 написа:Балкански, ти трябва да си първия комунист тревоман. :mrgreen:

Излезе ли с истинския си акаунт 8-) Неизбежно е. Рано или късно червейчето само се нанизва на кукичката :lol: В дадения случай, не си червейче, не е и кукичка :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 18 мар 2014 01:11, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 18 мар 2014 01:10

CTAHKO написа:
anihilator написа:Тъй де в нашата страна има много територии с преобладаващ друг етнос та значи идват едни войски и под тяхна окупация се прави референдум за присъединяване към друга държава и като гледам една част от мненията тук ние приемаме решението иначе сме неофашисти :!: Правилно ли ви разбрах ?

Не е точно така. В нашата държава, коя област е автономна :)

Да няма автономна област но е факт , че тези области съществуват нали :?: А и Крим като е автономна република този референдум отново е противозаконен :!: Случилото се е един опасен прецедент в следствие на който ние рано или късно ще пострадаме :!: Приемането на едни такива действия на една страна спрямо друга за нормални ще отпуши много конфликти по света и ще промени политическата карта :!:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 мар 2014 01:12

CTAHKO написа:Проданче, вре ролинг он дъ ривър, моето патенце 8-)

Склери, забрави, че от тоя акаунт вече каза, че спираш комуникацията. Трябваше от другия да ми отговориш, пак ги обърка :mrgreen:

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 18 мар 2014 01:12

CTAHKO написа:

Излезе ли с истинския си акаунт 8-) Неизбежно е. Рано или късно червейчето само се нанизва на кукичката :lol: В дадения случай, не си червейче, не е и кукичка :lol:

Какъв акаунт, бе, братче, май халюцинираш!! :lol: :lol: :lol:
П.С. Случват се и такива грешки в системата. :mrgreen:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 18 мар 2014 01:14

Ей лапенце, ти познаваш ли ме, че говориш така ? Кога съм казал, че съм комунист, а в Русия няма комунизъм от много години.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 мар 2014 01:16

Ми то комунизъм няма никъде и не е имало. Еволюцията има навика сама да се пречиства от грешките си и не ги допуска чак в такива крайни фази. Комунизмът е като тъп, агресивен вирус - убива носителя си преди да успее да се разпространи и убива и себе си.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 18 мар 2014 01:16

Балкански Орел написа:

Ей лапенце, ти познаваш ли ме, че говориш така ? Кога съм казал, че съм комунист, а в Русия няма комунизъм от много години.

Братле, тая тъпа тема те е настроила агресивно, не го написах с цел обида. ;) :mrgreen:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 мар 2014 01:23

anihilator написа:
CTAHKO написа:Не е точно така. В нашата държава, коя област е автономна :)

Да няма автономна област но е факт , че тези области съществуват нали :?: А и Крим като е автономна република този референдум отново е противозаконен :!: Случилото се е един опасен прецедент в следствие на който ние рано или късно ще пострадаме :!: Приемането на едни такива действия на една страна спрямо друга за нормални ще отпуши много конфликти по света и ще промени политическата карта :!:

Значи, хем съм съгласен, хем не съм. Значи този прецедент го създадоха първо американците и то не в една или две държави, само че си тълкуват международното право, както на тях им отърва или както дявола чете евангелието 8-) Другият проблем който си засегнал, е че това наистина е опасно за нас, като държава. Нещо повече, бъди сигурен че това за което намекваш ще се случи :!: Понеже съм от този край и знам за какво става въпрос, като пиша какво ни предстои, изкарват ме едва ли не, като предател, че съм се примирил и т.н. 8-) Не, това са си факти и това се подготвя, и то не от вчера или миналия ден. И м/у другото ти като варнанлия също ще си сред потърпевшите. Може да ти се струва странно, но е така 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
efc27
Контакти:

Мнениеот efc27 » 18 мар 2014 01:30

Балкански Орел написа:Не че искам да ви се меся в гайдарката, ама Крим винаги си е бил Руски и с Руско население, а града Кърджали винаги е бил български.(Без робството разбира се).И винаги ще е БЪЛГАРСКИ.

Крим е руски от 1783 година. Не е било винаги ;)
[wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 мар 2014 01:32

efc27 написа:
Балкански Орел написа:Не че искам да ви се меся в гайдарката, ама Крим винаги си е бил Руски и с Руско население, а града Кърджали винаги е бил български.(Без робството разбира се).И винаги ще е БЪЛГАРСКИ.

Крим е руски от 1783 година. Не е било винаги ;)

Именно. Всъщност Крим е бил много по-малко време руски отколкото Кърджали турски. Та некои форумни чугуни нема да е лошо да се замислят малко...

Върни се в “Свободна зона”